24:e december, cristmas eve

Tänkte bara passa på att önska GOD JUL!

Morgon har bestått av frukost (risgrynsgröt, glöhopper[på hälsingemål] och den klassiska skinkan. Man får nog kanske kalla det brunch, måltiden är nog lite mer lagd åt det hållet än åt frukosthållet. Vi, mina tre systrar, robert & jag, har även fått ett varsitt presentkort på varsin tidning, 5 st prenumerationer. Tack mamsen! :) 

Härnäst klockan tre blir det självklart Kalle & hans vänner tillsammans med kusinerna, mormor och farmor & farfar.
Det verkar som det blir en trevlig jul i år. Can´t wait till paketöppningen! :) 


puss & var försiktig så här i juletid.
emms

 


 


i kind of hate häjpokändry...

Nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade jullov!
Jag har även handlat klart alla julklappar, till emelie, linn och ida. De kommer inte bli besviken kan jag lova. Från början när vi var på stan hade jag världeens idétorka men när dagen väl hade tagit slut så är jag ändå rätt nöjd med vad jag åstakom i presentväg och som sagt, jag tror inte att de kommer bli besvikna :) om det skulle visa sig motsatsen tar jag dom själv :)

Just nu ligger jag, hypokondriiska emma trönnhagen i sängen och tycker synd om mig själv. Jag hatar att känna känslan av att nånting är fel i kroppen. (vilket händer ganska ofta i min värld) men från och med julafton så ska jag verkligen anstränga mig för att inte få den känslan.. Jag borde ju kunde ändra mitt tankesätt eftersom att det är det som ställer till det och jag lever ju fortfarande så något jätte större fel i kroppen (och knoppen) kan det ju inte vara ;)


Nu måste jag dra mig neråt, varje morgon får jag höra; "EMMAAAA! VAKNA NU!" ååååh, jag hatar det! bara för att jag är lite allmänt seg på morgonen så där för det är verkligen inte mycket seg jag är, om man frågar mig. Tror dock att mina övriga familjemedlemmar har en annan åsikt. ;)


För tillfället är det bara 2 dagar kvar till julafton. underbart!

Puss & Kram
emms

Tobbe Blom på sommarkrysset i somras. gissa vem som är mästerfotograf... ;)

snälla tomten...


skor & armband, nelly. kofta H&M. klocka & jeans, bubbleroom
 

Kollade runt lite på internet. Hittade hur mycket fint som helst!
Ååh, nu vill jag ha julafton :')
Låt dessa två veckor gå fort nu!
Ett litet btw så där så var det Erik Grönwall som blev Idol 2009. Han är bäst! Så är det bara, grattis! (:

Nu blir det sängen, ska upp imorgon på h-lagsträning i söderhamn, ombytt och klart 09.45. Så ja, sängen tvingar dit mig nu..

Puss & massa god natt!
emms


Jag är en erfaren människa, haha

Har precis varit hos sjukgymnasten. Helt sjukt, otroligt skönt att bröskorgs-ondan äntligen håller på att släppa. Eva (min sjukgmn.) knäckte och masserade ryggen, samt kände om kotorna satt jämnt.. Men det var som sagt otroligt skönt :) Känner mig som en helt ny människa (vilket jag kan behöva)... 

Härnäst väntar en tripp till skolan, det är ju trots allt Lucia idag. Jag tycker ju att det är otroligt överskattat i och för sig fast det kan ju verkligen vara jätte mysigt och trevligt att se en tjej med ljus på en krona i håret som riskerar att ta eld vilken sekund som helst. Och ja, då får ju branmännen nånting att göra i alla fall :)

Tro det eller ej, men jag har faktiskt erfarenhet av det där. Jag var "den där tjejen" med ljus i hår i typ 4:an eller nåt. Haha! Det var bara det att när jag och mitt lilla tåg hade lussat klart så kände jag hur det började bränna lite smått i hårbotten. Ja, det var som ni tror. Ena ljuset hade då runnit stearin och sen hade det på något sätt lyckats ta eld (?) dock inte så speciellt mycket, men det kändes kan jag ju säga till er som vill testa någon gång eller så :) Så jag talar alltså av "erfarenhet" när jag säger att det ska bli kul att se en tjej med ljus i håret ta eld :P


Nu är det ju äntligen första dagen på helgen också. Vilket innebär IDOL-final! 
Jag kommer i alla fall sitta bänkad i kväll, kommer bli grymt! 

Nä, nu måste jag få upp papsen ur sängen eftersom att han har äran att vara min privatchaffuör idag..
Hej så länge.

Puss
emms 

Sp09c! loveee


RSS 2.0