.



Blev otroligt sugen på Limpans hemmagjorda muffins nu...
Visst ser dom mumsigauffinsiga ut? (:
 

Kineser ska alltid vara värst...

Jag är så otroligt frustrerad just nu.. Först och främst mitt huvud håller på att spricka pga att det hela tiden säger "Hellre såra någon med en sanning än glädja någon med en lögn..." citatet har aldrig varit mer passande än nu. Jag känner mig som en liten obetydelsefull skit som alla sparkar på som dock redan ligger ner... Jag hoppas att jag kan försöka sova bort tankarna fast det ändrar ju inte fakta och sanningen tyvär..

Min pappa ropar helt tagen "Emma, kom hit och kolla!!!" Jag rusar dit och hör något som liknar höjdheten av extremt proffesionellt gitarr-klingande. När jag tittar på datorskärmen måste jag ungefär, ca, typ "torka ögonen" för att verkligen förstå att jag inte drömmer. Killen i själva burken som klingar på gitarren är en sisådär 8,10-åring som spelar allt ifrån Beatles till Eric Clapton och U2. DETTA ÄR EN VARNING! länken är under(barnet)varelsen Shunga Jungs hemsida. Kom ihåg, jag blev typ som mattadorerna (stavning?) i Tjuren Ferdinand och typ slet av mitt hår av frustration, avundsjuka och tycka-killen-var-gullpluttighet. (inte gullpluttig/het utan typ ändelsen sårbarHET) därav varningen i alla fall. ;) 

Nu ska jag sova fast först blir det (like always) en rulle, har dock inte bestämt vilken än och det där att välja är inte min starka sida, det slutar nog med att jag bara nattar mig själv helt enkelt... (:
God natt i alla fall!

puss
emms

Österrike skulle sitta fint just NU!

Idag vid ungefär halv nio-nio tiden bar det av till Gävle och Alborgen, det kan jämföras ungefär med Boda Borg fast Alborgen var dock något roligare.. I gävle var vi från 10.45 till ca 15.00 sen gick färden hemåt Glaá Hödik igen :) På kvällen fick vi en god middag på Manis. Otroligt trevligt med trevliga människor. Det känns väldigt tråkigt att kvällen var den sista tillsammans med "det riktiga u-laget" och de "riktiga" tränarna.. Jag säger "de riktiga" eftersom att vi har haft sån otrolig gemenskap i laget, kändes aldrig tungt eller tråkigt att gå på en träning. Man visste liksom att man hade både bra lagkamrater och tränare! Tyvärr så är den tiden slut nu och tyvärr kommer nog inget nånsin väga jämt med den känslan som fanns på te x. Nordic cup eller på SM i Östersund eller något sånt. Jätte tråkigt men allt har ett slut, så är det ju.. 
TH-U kommer alltid ligga överst på min "Därför älskar jag Hudik"-lista :) 

Tänkte bara nämna att min syster för tillfället befinner sin i Österrike på SAMMA HOTELL som JON OLSSON! fattade ni folket vad jag precis sa nu...?!?!?!?!?! JON OLSSON! :o
Och här sitter jag hemma i Hudik på min datastol och får läsa om han på hemsidan, vilket jag tycker är som att känna hans andetag typ. Inte nog med att syrran får kolla på VC premiären hon faktiskt FÅR känna hans andetag också.. okej, kanske inte riktigt men nästan.. men nej nej, jag är inte bitter. inte alls.. :s

Nu skiter jag i det här, tappade lusten att skriva helt och hållet.
God natt allesammans. 
GOD NATT IDA! Jag är stark, jag är inte avundsjuk...

puss 
emms  






AINO!

jajjemen, nu har alltså aino:n kommit! (telen) (: den är sjuukt snygg och jag har faktiskt "blivit bekant" med den ganska bra.. stor skärm och små knappar + touchscreen, det är typ så man förklarar den med tre `ord´.. 

Idag har jag som vanligt varit i skolan. Dock så hade jag en underbar sovmorgon till 11.05 och sen när vi hade Datakunskap sista timmen så fick vi reda på att våran lärar(inna)e skulle hem till hennes barn så då blev sluttiden 13.00. så en två timmar lång kort dag idag, wonderful! :)

nu ska jag pysa iväg till julia [v och baka pannkakor! hur resultatet blir återstår att se, det gäller att hoppas på det bästa bara.. ;)

wish us good luck. Det kan vi behöva! :>

puss
emms
 


hälsingelagsträning (:

Har vaknat för någon timme sen, känner mig fortfarande lite "degig".. har i alla fall precis lagt potatisen och laxen i kastrullen i ett desperat försök att få maten perfekt. det kommer förmodligen att misslyckas eftersom att det är så otroligt svårt att få potatisen lagomt kokt och så... ;) 
Om ungefär en timme blir det avfärd till glysis. det ska bli roligt att få sparka lite boll igen, hoppas att vädret håller sig i schack bara.. 

Mamma och pappa har precis skjutsat Ida till busstationen, hon får lift därifrån med Johan Hylienmark (stavning?) vidare till Sas Fee! Soft att få åka typ halva jorden runt och göra det man älskar, finns nog inget bättre.. Så nu är jag alltså helt "ensam" här hemma utan min syskonskara. Känns ganska tråkigt att det dröjer enda till jullovet innan jag får träffa dem igen. Men life goes on ändå liksom. 

Nu ska jag kolla till -på äkta norrländska- pärerna.. (: 

puss 
emms     


det blev ingen rubrik - jag kom inte överens med mig själv...

Uppdateringen har väl varit -för att inte ta i för mycket- förj*vla dålig. har liksom inte orkat tagit tummen ur arslet och pallra mig till datorn..
idag är det då lördag, en timme kvar till söndag och jag har inte gjort NÅGONTING denna dag. har gått i min sov- t - shirt hela dagen. rätt så skönt men man känner sig inte så speciellt "hurtig" som mamsen skulle säga.. ;)
det känns otroligt bra att förra veckan bara rusade förbi, typ lika fort som pappa hinner säga "jag hatar att shoppa". alltså är det en underdrift att säga "rusade förbi"... 
Imorgon är det hälsingelagsträning på glysis. Det ska faktiskt bli otroligt roligt, speciellt när man vet att det är inför cup kommunal liksom.. (: sen får man ju dessutom träffa sådana lirare som josse wink och gänget som var med till sandviken och det ska bli så otroligt roligt att ses igen! 

näe, nu ska jag, sis och jullebulle pallra oss till en soffa eller två och slå på en rulle eller så.. (hehe;) förmodligen så blir det the ugly truth med eric winter, katherine hiegl och gerard butler, den filmen är nog kanon men det återstår ju att se. förhoppningsvis blir det 5 av 5 toasters <)

plikten kallar (ida) så det är bäst att jag kilar och sätter på filmen. nej, jag menade startar filmen. i sverige så tas ju oftast "sätta på" som nånting, ja, kroppsvätskebytande grej. (ingen aning om varför ;)) 

föresten, på måndag kommer min mycket efterlängtade telefoon! :D älskar nya tegelstenar och burkar, oslagbart att få trycka på dem för första gången, hihi ((: 
(computers och phones för de som inte förstod svenska) (datorer och telefoner för er som inte förstod engelska...)

god natt, sleep tight!
emms
  



kärlek!
mitt mästerverk på mig och julia ;)
bruden till höger är oslagbar! <3


 


RSS 2.0