Bring the napkin people :)

Ligger nu här i sängen och lyssnar på skön musik efter att ha lyckats tagit bort inlägget jag skrev nyss. Ganska frustrerande faktiskt. Jag hade skrivit min hatförklarning till de så kallade "Donna-Trio", "Donna-the trio" eller nåt sånt.. Jag, limp och mamma var nämligen på julmarknad idag i Finflo (av alla ställen) och där uppträdde dessa fantastiskt duktiga sångerskor. Men aja, det kanske får bli en annan gång då. Datorn tyckte det var för ointressant kanske.. ;) 


I torsdags klockan 23.59 var jag alltså på New Moon. Vilken otroligt rulle! 
Jag tycker att den var ännu bättre än Twilight. Kan kanske bero på att man får se lite mer hud på guysen den här gången, kanske bara kanske. ;) Jag är i alla fall så nöjd med vad mitt öga fick skåda i tordags så att jag ska se den imorgon igen med ida och linn.
Det säger väl ändå en hel del om hur bra den är om man vill se den filmen igen för 100 kr ytterliggare efter bara två dagar, eller hur? :)
REKOMMENDERAR ABSOLUT!!! Dock ett litet tips. Ta med näsduken. (:



G-fest var det igår. Förfesten ägde rum @ jackes place. Den ägde inte bara rum hos jacke utan den ägde skiten ur sig själv också! Helt grymt! Jag och märtan gick inte in på folkan. Mina fötter värkte för mycket. (n) Men det var trevligt ändå, vi träffade massa trevliga personer i alla fall och jag är jättenöjd med kvällen. :)
TACK
 till Sp09c som gjorde allt minnesvärt!  



puss på the beautifulones som gjorde filmen oförglömlig!


The outfit for the night
                          

Sov sött alla.
puss
/ e.


"When you have nothing, you have nothing to lose."




Ikväll är det alltså dags... The twilight saga - New Moon! Klockan 23.59 sitter jag och sis i salongen i väntan på att bästa filmen ever ska börja.. Låter det inte underbart? :D
Har kollat på trailern nu, ca 4-5 gånger. Jag kan knappt hålla mig..

I´ve got a feeling
That tonight´s gonna be
a good night, that tonight´s
gonna be a good good night!

O yes, it is all true! :D

puss
emms

Fredagen den 13:e. Bådar inte gått, se bilderna nedan ;)

Här kommer lite bilder från helgen i Funäs..
Se och njut :)) hehe!
 
Det började ju bra med en trasig säng och en krossad ruta. noot!
Ida och jag står för konstverken ;)



Skådar backen och vintervyn


Sån där mysbild ;p


Denna bild är så fin, eller hur? :)


Jag själv avslutar... som mig själv.. ;)
(Mitt sanna jag på bilden, jag kan vara rätt aggresiv av mig)


Nu ska jag dra mig tillbaka. Sleepmorning imorgon (: Skönt, livet leker för tillfället. Det börjar närma sig jul, snart är det lov, fotbollen rullar ;) och jag har nyss gjort ny manikyr på naglarna. kommer kanske bild. (; 

GOD NATT PEOPLE!

puss
emms

Dålig uppdatering...

.. På sistonde. Jag har faktiskt, tro det eller ej, haft fullt upp. Nu i helgen drog vi till Funäs med ny rääcern och kollade när Ida hade "inrikes"-kval till EC:n som går av stapeln nu i veckan i Tyskland. Det blev mycket lyckade resultat över lag. (: grymt kört bruttan! 

Dagen idag har bara tillängnats i skolbänken. Har dock inte varit så jätte tung dag (med betoning på tung) men en del matematik, engelska och datakunskap har det i alla fall hunnits med.. 
Appropå ingenting så känns det som att veckorna nu mera bara består av två dagar. Närmare bestämt dagen efter söndag och dagen innan tisdag och sen slutar veckan med dagen efter torsdag och två dagar innan söndag.
Var det någon som hängde med nu eller? ;)

Om inte kan ni alltid messa eller ring 118 118. De har ju svaret på allt! :p

 Nu ska jag vara en sån där No-lifer och kila å plugga lite matte. Heter man Emma Trönnhagen så kan det behövas kan jag meddela den som bryr sig.. 


Hörs typ... Nångång.
 
Puss
Emms





 

           

 


Ännu en helg har gått...


Den nya bilen som är på ingång :)


Och idag har varit en sån där "chill-dag"..
Det började med att jag vaknade vid sisådär 13.30 tiden ;) och åt en snabb-frulle för att sen, typ en timme senare äta lunch. Dock serverades det fläskfilé så det gick ju faktiskt ner en bit av det också (: sen bar det av till farmor och farfars place för att äta schwarzvald tårta..
Vid typ 17.30 tiden sjutsade vi sen ida till, hör och häpna, LJUSDAL eftersom att hon skulle åka buss därifrån till funäsdalen och kvalen till europacupen! :) jag, linn, mams och paps kanske åker dit till helgen och kikar. I våran nya bil dessutom. Skönt att inte behöva sätta röven i tattarbussen längre.. Fast den var bra på sitt sätt den också ;) hähä!

Kvällen har bara spenderats på typiskt svenskt sätt, framför tvn med chips och familjen. Tro mig, det räcker gott och väl för min del. hah, har fullt upp med att hålla de i schack alltså. ;) nej då, my family is the shit! :)


Nu har limpo släckt i sitt rum och det är så oerhört booring att vara ppe och göra sig själv sällskap så jag torr faktiskt att jag också ska krypa till sängs.. 
Har ju faktiskt en liten sovmorgon imorn, börjar trots allt 09.20. viktigt! =)

Fick även precis höra att jullsan är sjuk :/ it sucks rejält, verkligen! krya på dig jätte mycket, inget är sig likt utan dig på skolan. <3 

God natt people.
 
puss
emms

När fotboll är som bäst...

Fotbollsgala ikväll. Vilken otrolig upplevelse. Höjdpunkten var nog när malin sjöberg fick priset som "årets fotbolls tjej".
Folket reste sig och appåderade upp henne på scenen medans malin själv minst sagt var rörd.. Jag tror faktiskt inte att någon inne på Folkan hade ögat tort när hon besteg scenen. Till och med värdparet blev tagna.. Jag stod där och försökte filma med phonen, jag som ganska sällan blir rörd, befann min nu i ett beundran, "medlycka" och var så glad för malins skull- tillstånd. Hon är värd allt! :) you go girl!

Ett stort grattis till alla de andra pristagarna också i bl a dessa kategorier; 
   årets back, mittfältare och forward både på dam- och hersidan,
   årets spelare, div. 2-7, damer och herrar,
   årets ungdomsspelare,
   årets kvinnliga- och manliga spelare.
Framför allt grattis till TH spelarna Josse Halvardsson, Lina Rings, Anna Johansson och Malin Sjöberg då. Det är hedrande att då och då få chansen att spela med er tjejer. :)

Outfit, bilder och humör (eller nåt) mm. kommer imorgon.. Nu ska jag kila upp till sängkammaren och slå på en film eller två..


Tack till alla som gjorde kvällen minnesvärd! Obeskrivligt trevligt. Tack!
 
puss 
emms  


fredan hela veckan!


Tillängnad Gustav och Christian.
På bilden, Gustav och Christian. haha! ;) men visst är dom sööta? :')

 
Ännu en dag har gått och jag sitter här framför datorn i väntan på... ja, vad väntar jag på egentligen? Jo, jag väntar på att mamsen ska bli färdig med sitt "görande" så ska vi sen åka till Hudik Alpins `skidbytardag´. Åh, vad roligt det ska bli :) (ni får gärna känna ironin, om ni missade det överstrukna strecket alltså..)

Ikväll/natt ska "säg maama"- "mamma" och pappa, jobba på sina högt statusstämplade arbeten. En som "snutjävel" och den andra som en sån person som det sägs ska göras nedskärningar på nästa månad (?) undersköterska. Goood, i love my parents ;)
Vad betyder detta för min del då, förutom att jag har högt rankade föräldrar i "inte gilla deras arbeten"-register? Jo, FF! Och gissa vem som kommer och gör mig sällskap.. Julia Törnberg folks, julia törnberg.
Vi ska väl mysa med idol, godis, dricka och sånt som hör fredagar till :) dessutom tanken på att det är lördag imorgon, vilket innebär fotboll med h-laget, fotbollsgalaällen och att limpan kommer hem gör ju inte saken sämre. I love my life (:

Nu ska jag gå ut med Atte en sväng och sen kommer jag väl också få äran att hämta jullsan med min fina och perfekt-gående moped.



Hasta lá vista

puss
emms  


slänger in en dagens

Dagens roligaste: när johan trodde att han visste vad han skrattade åt, vliket han inte gjorde. DET var värt ett asgrav :D 
Dagens tråkigaste:
att snön inte var bortvärmd på fotbollsplanen
Dagens bästa: trots allt, fotbollsträningen
Dagens sämsta: tanken på att höstlovet är slut
Dagens ätbara: bullar :))
Dagens person: julia törnberg
Dagens klädsel: jeans, linne, långärmad myströja
Dagens frisyr: ruffsig hästsvans
Dagens saknad: my sisters <3 
Dagens önskan: att snön ska ligga kvar ett bra tag till
Dagens I like: gustavs parodier :D
Dagens dummaste: att inte vissa personer tar det ansvaret som de borde...
Dagens drog: green day - 21 guns
Dagens humör: upp & ner
Dagens skyldighet: - 
Dagens citat:
"det var mamma som ringde och sa att jag ska få vara med i idol :)))" - christian bergqvist



äntligen gånger två!

Nu har äääntligen bloggen blivit fixad, på riktigt. Tack sara för tipsen och hjälpen! :)
I dag har jag bara varit i skolan. Har knappt några som helst läxor, förhör eller prov nu. Det är ju underbart! Jag har sagt det förr och kommer säga det igen, SP09c, vilket järngäng alltså :D dagarna bara rusar förbi när man går i den klassen :) BIG HEEART för samhällsprogrammet2009c! kan ju faktiskt passa på att slänga in ett tack till mamma och pappa också som tog mig till världen år 1993. utan min "utploppning" -93 hade nog min framtid varit så gott som död nu.. det kanske den är ändå ;) men nu har jag lite studeraglädje i alla fall, allt det tackvare ja, ni vet vilka... ;) 

Nu ska jag slänga i mig nåt att äta, sen bär det av till glysis och fotbollsträning. Det är så otroligt efterlängat och dessutom nu när den första snön äntligen har kommit och man spelar fotboll på en liten skeet-grön-gräs-plätt medans det är alldeles vitt runt omkring en.. helt fantastiskt! :)

take care folks,

puss
emms


Utdelning av blommor till de avgågna tränarna...
Bilden är sen middagen på Mani´s, mycket trevligt!



Donken is the place to be

Klockan är nu 02.41 och jag känner mig som en skitödig utsliten skeeten liten skitig skit. Jag känner mig trött med andra ord...

Kvällen har spenderats tillsammans med ingrid, johanna och julia. Vi kände att vi ville vara cool för en kväll så vi gjorde som alla de som är "inne" och de som är coola brukar göra, hänga på donken. ;) vi satt där med våra milkshakes, pommes, pajas, förlåt, jag menar PAJER och MIN latte i cirkus 45 minuter, 1 timme. Närmare bestämt från 00.00 till kanske 00.40 eller något sådant...
Det var i alla fall en mycket trevlig evening trots att vi inte var oss själva utan alltså lekte coola för en kväll. Men med trevliga människor och pommes så blir det mesta bra trots tillstånd och plats. (:

Näe, nu orkar jag faktiskt inte hänga framför datorn nåt mer.. Det var kul så länge det varade i alla fall. :)

God natt och simma lugnt folket.
peace!

puss 
emms


jag måste bara slänga in en bild på jon olsson!
visst ser det underbart härligt ut? (läs han underbar*) 
man kanske ska kolla med honom om han kan lära mig några surfmoves... 
(Han kommer nog insistera att betala mig för att göra det, vilken ära att lära mig liksom.)


 


RSS 2.0