Erik Hassle feat. Ellie Goulding

Den enda låten med Erik Hassle som jag tycker är helt jäkla okej ;) är ''Don't bring flowers'' men den här, covern på Robyns låt som han gör tillsammans med Ellie Goulding är så otroligt fin, snyggt komparerad och bra 'planerad' på något sätt. Tycker ni inte? :) Jag har i alla fall fått en ny favorit cover-låt...

Skön musik som är bra för öronen ;)


Fikaaa


Syrran kom med thé (tee, te, the??) och en kaka så där utan vidare. Jag är aldrig så hungrig som på kvällen. Undra varför...? Så det var verkligen välkommet :)
Tack tack!♥
/ E. 

Ice cream

Vi svängde in på Hemköp och köpte götta på vägen hem. B&J's Wich-glass. Hur god är den på en skala egentligen? Helt sjuuukt god! :D Synd att de är så dyra bara. 25 spänn för en glassmacka, rätt dyrt men det är fasiken så värt pengarna =)
  Mums!

Det är inte lätt när det är svårt...

Har nyss varit på sjukan och hälsat på syrran. Jag skulle inte vilja vara i hennes skor nu faktiskt. Det är så otroligt synd om henne. Hon låg på topp, får ett fel skär, ett kast - och hon blir borta hela säsongen.. Jag som lillasyster kan bara finnas där och stötta, ingen unnar någon detta :/ Men hon OCH vi kommer trots allt gå starkare ur och efter detta.. Så man får se det positiva i det helt enkelt :)  

Snart är du på benen igen, starkare och bättre än någonsin!♥
Alltså se på henne. Trots, bokstavligen blod, svett och tårar så har hon ett leende på läpparna när det är som värst. När knäet är som värst svullet, när tålamodet är som värst och när den fruktansvärda smärtan är som värst. Jag gör inte annat än beundrar och ser upp till den här tjejen! Min syster - Ida Trönnhagen!
/ E.
 

Vi har klarat det omöjliga ;)

Emelie och jag fick honom äntligen att ligga stilla PÅ RYGG. Han låg inte där speciellt länge men ändock :) Nu börjar han bli stor, det märks, både på utsidan och insidan. Han är så otroligt kaxig och provocerande, helt sjukt! Men han är fortfarande lika söt, om inte ännu sötare hehe ;)
  
       Duktig kille!

Matematik in my aaaass

Hemkommen från skolan efter att ha gjort det första matte B-provet. Det återstår att se hur det gick men det kändes riktigt bra faktiskt :) Jag har även laddat hem The sims 2, haha. Men det är faktiskt rätt underhållande trots att det hakar upp sig typ varannan minut... 
p u s s 
/ E. 

I brist på annat liksom ;)


Livet är inte alltid lätt...

Läste på Kenzas blogg nyss och såg att Jaysons mamma har gått bort.. Usch, riktigt tragiskt! :/ Det är det värsta som kan hända. Livet är så orättvist, speciellt i Baby J(som hans mamma kallade honom)'s fall, när relationen mellan mor och son är så sammansvettsade liksom..

I'm so sorry for you're lost.


Här är ett klipp med en Jaysons mamma och det var så här som han vela att hon skulle bli ihågkommen och inte ihågkommen som något hon inte var... 
''What more can I say.. She was what a MOM should be. I am very sad and at a lost for words. But I decided to make this post so when people google her name. It would be the first thing they will see..''
 - Jayson Patry

Hedra Jayson och hans mamma - sprid denna video vidare.♥

Det börjar lukta sommar...


Glöm inte att ställa fram klockan en timme till sommartid nu..? Finns det nåt värre än att veta att man får sova en timme kortare? Nej, tror inte det va. Suck! ;)

God natt! Nu ska jag sova... en timme kortare :P 
p u s s /E.


...LOSE A GUY IN 10 DAYS

Ännu ett filmtips :) Det blev denna film(♥) den här gången med Matthew Mcconaughey och Kate Hudson i huvudrollerna..

Hur man blir av med en kille på 10 dagar - Sv. titel; How to lose a guy in 10 days
  Innehållet kan sammanfattas ungefär som att den bjuder på skratt, besvikelserintriger och massa kärlek. Än en gång är Mcconaughey och Hudson bländande :)


De spelar rollerna så sjukt bra ;) 


Körslaget

Shit, vad hände precis? ''De som har gått vidare är... Team Gyllenhammar. Förlåt, det blev fel nu. Det ska vara Team Rongedal som går vidare!''
Snacka om kaos! Det blev alltså bröderna som gick vidare och det var väl tur. För fasen vad grym de var ikväll alltså! =) 
  


Earth Hour...

.."startade" för tio minuter sen. Jag hoppas att ni som nördar facebook, läser min blogg(hähä), kollar läget runt om i världen, googlar eller nåt liknande använder bärbara datorer nu och är snäll mot klimatet ;)
p u s s
/ E.
 
    Toronto gjorde/gör ett bra jobb =)

BLUE CRUSH

Jag hittade en film som jag inte har sett på typ 2 år. Kan vara den sötaste filmen på väldigt länge och när jag fick syn på den i 'Hämtade filer' så blev jag helt plötsligt inte lika trött längre.. ;) Den är så sjukt, f*cking bra!

Blue crush
Efter att ha sett den här rullen så vill man bara sticka iväg och surfa loss! Den visar verkligen vad mod, styrka, passion och vänskap handlar om. Se den säger jag bara! :)



Hunken med bar överkropp gör han liksom de andra skådespelarna spelar sin roll grymt!
  
Btw, ni glömmer väl inte att rösta här på veckans blogg...? ;)
God natt-puss♥ / E.


Levande liket

Nu är jag äckligt, sjuuuukligt trött! Klev upp kvart i sju imorse, TRODDE JAG. Fick syn på när jag kom ner att min 'mobil-klocka' gick tio minuter för fort (det kanske inte låter så där jätte mycket men för en, lindrigt sagt, morgontrött människa så är det en hel evighet) så det gjorde inte morgonen så mycket lättare måste jag säga.. Jag somnade till och med på lektionen, TVÅ gånger! Ja, ni hör ju själv. Så jag ska (blir bäst så iaf;)) nog dra mig mot sängen nu tror jag :P

P u s s & god natt!♥
/ E.

Vinnarna 2010!

Let's dance vinnarna heter ju alltså Mattias & Cissi! Wihooo =) Det enda rätta tycker jag, nog för att Claudia och Tobias var helt grym på alla tre danserna så tror jag att Mattias tjänade på att ta en "showig" show-låt liksom och de var ju så klart ÄNNU BÄTTRE än miss Galli och mr Wallin :)
Så... BRA SVERIGE! Vi kan ju, hehe.
                                                 De lyckliga vinnarna =)                               (Bilden)


Görle...

Skapligt less nu... Händerna blir rödare och rödare pga kryckorna, foten sväller och värken ökar. Toppen! Inte jätte kanske men man får se det positiva här i livet istället helt enkelt =) Nu ska jag och mami åka och köpa pizza, mömma!
Har ni något tips på nåt kul man kan göra när man är enbens handikappad? ;)
p u s s
/ E.

Kul, verkligen...


Isabella Löwengrip&Tyra Sjöstedt

Drar mig mot sängen nu och ska kika på Bella&Tyra show. Otroligt underhållande program måste jag säga =) De är två helt olika människor som ändå är så lika och som kompletterar varandra perfekt.. 
Vad tycker ni? Passar de som ''WebbTV-programledare''? :) 

                                                                Klockrena brudar! =)

God natt och sov gott alla!♥
/ E.

Veckans blogg-nominerad :)

Jag fick en trevlig överraskning av Pam nyss. En av de i veckans blogg :)
Så ni får jätte gärna slänga iväg en röst HÄR om ni tycker jag förtjänar att ha chans på vinst vill säga, hihi :) Tack ska ni ha i alla fall! 

Rocky hälsar också =)
p u s s
/ E.


Taio Cruz


Älskar låten! Man kan lyssna på den vilket humör man än är på :)
Eller vad tycker ni?

Grattis!


Ett lite för sent grattis kusin, på 19-årsdagen! :)


Invalidos

Jag och syrran går vi båda på kryckor nu. Vi klagar om vartannat och mamma springer i x2000 och passar upp oss hela tiden, hehe.. Vi ska ha högläge, kyla, nåt att dricka, ja säg vad vi INTE ska ha ;) 
Jag trodde att min värk skulle släppa lite grann i alla fall men nej då. Den är om möjligt ännu värre nu och jag blir bara blåare och blåare, hmm.. :/  
                Vi kan det där med att hoppa nu vi, vilken merit va...


Dagens...


Leggins m. skinndetaljer H&M
Only-skjorta
JC
Linne
Gina


Skolan fortsätter riktigt soft. Väldigt skönt! Och det faktum att Sp09c är helt fantastiska gör det hela ännu bättre =)
p u s s
/ E.

 

 


GREASE 'LIGHTNING'

Jag vet inte om detta är så mycket av ett filmtips eftersom att det är en klassiker som förmodligen de flesta av Sveriges befolkning redan har sett men jag tänkte ändå skriva/tipsa om hur otroligt skön och bra rullen är! =)
Det är så klart Grease jag pratar om. Olivia Newton och John Travolta spelar rollerna så sjukt bra och de är så otroligt snygga ihop :)

Grease
Filmen kan man se hur många gånger som helst och den är exakt lika fantastisk varje gång! 
Handlingen, sångerna, danserna, karaktärerna, ALLT är precis vad film och underhållning handlar om :)


De flesta scenerna är grym like hell ;)

Det är bara att buga för kungen resp. drottningen. För det är vad de är, enligt mig :)


Brownie


Nu är den finito! Och väldigt god blev den också =)
/ E.


Bakstuga




Nu bakas det för fullt hos Trönnhagens. Det ska bli brownies :) Mums!
Kika in lite senare så får ni se resultatet :)
/ E.
 

Det bästa ur Grease




Jag säger som Kenza. Vad skulle livet vara utan musik? I alla fall musiken ur Grease :) 

Middag


Har precis fått i mig fläsk karé och klyftpotatis och nu håller jag på att ta hem Grease. Det var nog två år sen jag såg den senast tror jag.. Den är så sjukt bra och man vill bara dansa loss när man ser den =)  
p u s s
/ E.

Lillen börjar få stående öron...

..Eller öra i alla fall ;) Han är så söt när han springer runt här i huset och dampar sönder och det faktum att han börjar bli stor och får stående öron gör honom ännu sötare. Nu har han nyss haft en rusch vilket innebär att han för två sekunder sen slocknade totalt på sin dyna i hallen.
/ E.  


Hur han än sitter så är ena örat alltid uppe :* 
Snacka om däckad kille ;)


Plask i baljan

Har precis kommit hem från Iggesund där jag har varit och badat. Det var jätte härligt eftersom att jag har en del smärta kvar i foten så var det skönt att få simma lite :) Tänkte försöka våga mig på att dyka från 5:an men vi måste hem sååå fort (känn ironin) så jag hann inte, hehe ;) Men får väl köra med att ''jag har faktiskt gjort det förr så jag har inget att bevisa'' närå. Men det är en sjuk känsla när man väl slänger sig ut, underbart enligt mig! :)
/ E.


Varma chips är ett måste efter badet och Japp gör inte det hela sämre =)


Lååångt hår


Hittade en bild på mig
knäppt förra(?) sommaren där jag hade långt, rakt, FINT hår. Jag saknar det där långa faktiskt :/ Att ha håret hängande nedanför axlarna. Jag vill verkligen spara ut det men samtidigt vill jag 'göra nånting' med det ganska snart också. Så jag vet inte riktigt...

Ska sova på saken tror jag. Vi är ju som sagt lediga imorgon, älskar't! Så det blir nog att försöka få rätt så många timmars sömn i natt :)
God natt & sov gott!
/ E.


tjugohundratolv

Nu ska jag slå på en film. Är skolfri imorgon, wihoo! Det blir nog 2012 eller nåt liknande. Har ju inte sett den än och, enligt vad jag har hört, är det ju ett måste så jag ska se om jag får med en syrra eller två :)  



Tar mig en fika och slår på en rulle =)


Killen kan...


Rocky har gjort det igen.. Såna här steck/bitmärken har jag på de flesta ställen på kroppen numera och det har jag väl hunden att tacka för ;) Hade han inte varit så oemotståndligt söt så hade han nog inte haft några öron kvar längre, ehee..
p u s s
/ E.


Brolin #11

Neeeeej! Nu är Hudik (Finflo) ute ur leken i Mästarnas mästare :/ Jag som hejade på Tomas så mycket! Snacka om skön kille och jag hade mer än gärna sett honom i finalen :) Ja ja, nu håller jag mina tummar för Armand Kranjc istället!
(Han är ju snöögg dessutom;))

                                                     Bring it home!

Använd skyddsutrustning ;)

Att byta bläck till skrivaren är ett heltidsjobb, jag lovar... Vi har nämligen som ''vätske-patroner'' som ska fyllas med hjälp av en kanyl. Rätt som det är så blir det för tätt i patronen och bläcken sprutar upp.. Man blir inte allt för snygg efter man har bytt bläck i skrivaren om man säger så ;)
/ E.
Så här snygg rättare sagt, hehe. Helprickig..


Grym tjej!

Idag på skolan hade några i trean en i-vals konsert och den var grym att lyssna på. Sofi var den enda jag visste vem det var och jag har bara hört rykten om att hon ska ha en otrolig röst och de ryktena stämde mer än väl. Jag satt och gapade av beundran, hon var oslagbar! =) Hela gänget var jätte bra, speciellt den akustiska versionen av Walking in memphis men det var som sagt Sofi som briljerade lite extra ;)

Hittade en video där Sofi sjunger på skolavslutningen -07. Vad ska man säga? Vackert!
/ E.

För de drabbade...


Nu vill huvudet till kudden men först tipsar jag er, verkligen, att se denna video. Det flesta har säkert redan gjort det liksom mig, fleeera gånger men jag får lika mycket gåshud varje gång! Hur alla världartister är samlad för att hedra alla Haiti-drabbade och Michael J. är otroligt att se på. Det är säkert tionde gången jag ser den och det kommer säkert bli tio till men det är den värd =)

Nu ska jag sova, börjar 10 imorgon. Ljuvligt!
God natt alla fina!
/ E.

Mobiler SKA funka, så är det bara

Min Aino har däckat totalt nu. Trots att den är fulladdad så är det omöjligt att ringa ett samtal eftersom att det kommer ett pip sen är den död! Jag hatar verkligen när mobiler inte funkar. Man lägger ner några extra spänn på en telefon som man vill ha för att det verkar vara bra märke( =kvaliteé) och sen, som i mitt fall, håller den inte längre än ett halvår.. Dåligt, riktigt dåligt! 
Så pappsen har iaf hittat ordern nu så den ska skickas tillbaka för reparation. 

Har ni/har haft samma problem som för mig?
 Så nu får jag dras med min gamla tele som oavbrutet visar 'Optimerad laddning'. Det krävs en hel evighet av OK-tryckningar innan det försvinner. Kul, verkligen... 


The limp is home

Ikväll kom Linn hem från Egypten vilket innebär att alla fyra systrar är hemma nu. Det är helt underbart, det var länge sen sist♥ :) Limpan kan nog vara den bästa, fick nämligen en present av henne som hon hade köpt där borta (hon är bra ändå men.. ;)) Hade aldrig kunnat drömma om något liknande.
Jag fick en Gucci plånbok av henne! Nog för att den inte var äkta så var den så sjukt snygg, jag är typ käär :')
Tack bästa syster!


Fick den i ett litet paket =)


 
                                    Flera fack innuti, perfeeekt :) Love it!


Partiledar-debatt

Hemma från skolan efter en fyra timmars dag.. Den avslutades i Aulan med partidebatt mellan SSU och MUF. Det blev en hel del intressanta duskussioner men enligt min mening gick MUF:s ordförande Niklas Wykman 'vinnande' ur striden. Men båda parterna hade intressanta och kloka åsikter att komma med så det där med politik är nog inte något för mig, haha ;)


                                                                                

THE BLIND SIDE

Syrran bad mig kolla på denna film igår. Jag ångrar mig verkligen inte! Den var gripande, fängslande, hoppfylld och framför allt bjöds man på ett grymt skådespeleri, mestadels av Sandra Bullock och Quinton Aaron.


The blind side
Drama baserad på en sann historia, bland de bästa filmer jag någonsin har sett!



Den bästa scenen i filmen och hela gänget är samlat =)


KÄRLEKEN CHECKAR IN

Har skapat en ny kategori nu, 'Film'. Där blir det mina bästa filmtips som jag kan dela med mig av och som jag tycker är sevärda. Hoppas ni tycker de är lika bra som jag =)



Maid in Manhattan - Sv. titel; Kärleken checkar in
Romantisk komedi och den har 'it' :)



Jennifer är så otroligt vacker, helt otroligt!


Bullfot

Har spelat match idag. Den slutade inte allt för bra för min del om man säger så. En blå fot som förmodligen är stukad.. Hann spela i ca 20 minuter in på andra halvlek innan jag fick en knuff i ryggen som gjorde att jag landade snett på foten. Så otroligt onödigt! :/
Ja ja, hoppas smärtan släpper snart i alla fall.. 

Det blev vinst för laget trots allt, med 2-0, grymt! =)
p u s s 
/ E. 


Party-fredag

Var först på Folkan och såg Rabbih, Eddie och Nicklas igår och sen blev det ''halv klassfest'' hos Jacke. Det blev i alla fall en fantastisk fredag! :)

Adrian och Erika, så söta!
Fint folk kommer alltid sent. Kanske, hehe...

Awesome night!♥
/ E. 

John Mayer


Nu hoppar jag in i duschen för att sen krypa ner i sängen med ''Who says''.
God natt!♥
/ E.

Fu§ball

Precis hemkommen från träning. En ovanligt rolig sådan måste jag säga. Vi tränade med U-laget så det blev en hel del variation i övningarna och match på helplan de sista 20 minutrarna. Hur kul som helst! =)
Morgondagen närmar sig med stormsteg också. Först Folkets hus och ''idol-kväll'' sen kanske fest hos Jake the snaFake ;) Med de rätta peronerna blir det nog fulländat!
Vi har alla varit små :') 

Tagga neeer

''Sänk ribban på dig själv. Ha inte så höga krav på dig. Gymnasietiden kommer aldrig tillbaka. Unna dig att ha roligt, unna dig ett skratt på lektionen (det gör jag nog också, hehe). Några av dina nuvarande vänner kommer du förmodligen inte hålla samma kontakt med om några år så ta vara på den här tiden. Skolan ska faktiskt inte bara vara plugg, plugg, plugg i alla fall inte om din hälsa drabbas pga. det tuffa tempot.
Om du får ett G i betyg så är det inte hela världen, det är faktiskt ett betyg det också! Självklart ska du sträva efter och ha höga mål men det är bara bokstäver på ett papper.
Man räcker inte till åt alla samtidigt...'' 

Dessa ord sa en klok person till mig idag. Och det är faktiskt sant, väldigt sant :)
/ E. 


Sound of music!

Ta några minuter av ditt liv på att lyssna på dessa grymma låtar! Finns det något bättre än chill framför datorn tillsammans med lite skön musik? Tveksamt va... =)

Lyssna och njut =) Kommer nog fler inom en snar framtid...

Jag ska ta en sista minuten...

...Såg nämligen att David Copperfield äger fyra paradisöar på Musha Cay. Han köpte dem för den nätta summan 50 miljoner dollar och jag är otroligt res sugen så vad passar inte bättre än att besöka en av världens dyraste paradisöar? Tänkte försöka pruta ner priset lite i så fall, 260 000 kr per natt (ja, ni hörde rätt! + att hotellskatt och dricks tillkommer) känns lite dyrt faktiskt.. =)
Enligt MSN och artikeln är David generös, för Mel Gibson (ägare till en av världens största privata öar i stilla havet) och Leonardo Di Caprio (ägare till en liten del av kustlinjen utanför Belize) hyr inte ut sina öar alls. Så David är ju väldans generös alltså och jag menar, vem har inte råd att casha fram 260 000 bara så där, ehe...
/ E. 


Nog ser det, minst sagt, underbart ut. Är det värt priset? Njaaa, kanske inte för en svenne iaf ;)


Onsdag=Ny dag, nya möjligheter

Nu måste jag krypa ner.. Börjar 08.00 imorgon, suuck! Men man bör väl överleva den dagen också =) God natt alla fina!♥
p u s s
/ E.

Sötnosen har redan somnat :*
Dock ingen högoddsare eftersom att han somnar överallt när som helst ;)

Skönt trött efter träning

Har precis tagit mig en lång, varm dusch efter en jobbig men väldigt skön träning.. 
Rocky, våran älskade, söta, fina hund har bajsat inne en gång idag och kissat inne två gånger. Underbart va? Inte jätte men han är ju trots allt en liten bäbis♥. En 'hundblöja' skulle dock inte vara helt fel, hehe ;)
/ E.


Fotboll, den där lifestyle:en =) Älskar'et!


Brännskivor lever upp till namnet

Skoldag från 10.00 till 12.25. Helt underbart!
Just nu hjälper jag mamma med och bränna över lite låtar som hennes jobb ska ha till festen ikväll. Nu återstår bara själva bränningen och det ska bli intressant om det lyckas eller ej. Satt uppe till ett igårkväll utan lyckat resultat så nu MÅSTE det bara fungera annars är mitt hat mot elektronik evigt! (kanske) ;)
p u s s
/ E.

Ni ser ju själv vilka otroliga låtar jag har fått äran att ta hem ;)

Samhällskunskap, njaaa

Sitter på skolan och väntar på att SOn ska börja. Tråkigaste lektionen på hela veckan! Fick dock nyss reda på en roligare nyhet, på onsdag ska tydligen lärarna ha studiedag(?) så vi slutar halv elva då helt enkelt. How cool's that?! :D
/ E. 

En del av Sp09c i Hassela. Oslagbart! =)

Den svaga punkten

Vet inte om jag törs kika på Wallander efter förra veckans avsnitt, det var ju inte att leka med alltså =P Sjukt läskigt! Men va fasen, Wallander är ju trots allt wallander, jag älskar den genren så det blir nog tv4 nu! :)
p u s s
/ E.
 


Emelie's home

Nu har min äldsta syster kommit hem från göteborg♥. Så nu är det fullt hus, hur mysigt som helst! :)
Idag har jag haft en sån där 'chilldag' med dator, tv och naturgodis. Gött mos =)

Två av mina favoriter :*
 


Nu köööör vi!


Personligen håller jag på Eric Saade, Salem & Olaa! Men kom igen nu Sverige, rösta på den ni tycker FÖRTJÄNAR ATT VINNA! Kollar man på gårdagen och Let's dance kan man ju ifrågasätta oss själva faktiskt...
Aja, nu kör vi! :)

/ E.

Kåda som är gott!

Min förståelse för Kenza är just nu otroligt stor! :) Jag har aldrig förstått mig på dem som INTE gillar melon tuggummin. Speciellt pulvret som finns inuti, det är det bästa! :) Utan melontuggummin i godispåsen är det ingen godispåse, så är det bara ;) 

Påsen köptes igår med melongummin och Fagerströms. Det var halva påsen med de två sorterna (tuggummin övervägande såklart) och idag är bara botten kvar. 
Är det gott så är det! ;)
  

Grattis - 86 år!

Idag är det en av de människor jag ser upp tills bemärkelsedag. Det är min kära mormor som är inne på sitt 86:e år av sitt liv nu och jag hoppas att det blir MINST 10 till! Så jag är precis hemkommen från henne och har ätit marsipantårta.
Ska man äta tårta så ska den vara av marsipanslag och inget annat ;)
 


Massa g r a t t i s på födelsedagen mormor! :)
/ E.


Iza. Scorupco, hon den vackra

Under tiden det är nyheterna på fyran slog jag över på SVT och Skavlan. Gäster var bl a. Charlotte Kalla, någon mästerkock, Sig Hansen och Izabella Scorupco-
Den kvinnan måste vara den vackraste i världen :) På hennes ansikte hittar man inte, om man så använder ett mikroskop, någon rynka eller finne eller skavank. Helt otroligt! Hon verkar vara en fantastisk människa i övrigt också..


                                     Sjukt vacker kvinna!                     (Bilden)


Avatar

Fick ett ryck och laddade hem Avatar i 3D för att se vilka sorts effekter det var och så. I samma sekund som den blev klar slog det mig att det KANSKE inte är någon idé om man inte har några 3D brillor ;) Klockan var även lite över 6 också så alla affärer var stängd. Jag ringde till Lollsan och självklart var hon räddaren i nöden så att säga, hon hade två par som nu har varit och hämtat. TACK! :)

Min kväll :)
p u s s
/ E.


The Twilight Saga continue

Såg precis att den officeilla Eclipse-trailern har kommit ut, how awesome's that! =)

30:e Juni känns väääldigt långt borta nu faktiskt!

Lika som bär!

Hittade ett blogginlägg på tv4 om Mamie Gummer. För ett ögonblick trodde jag stenhårt på att Meryl Streep hade bytt namn. Jag fattade ingenting, lika som bär eller vadå... Det är alltså Meryls dotter som tydligen ska vara minst lika talangfull i rutan som sin mor. 
   
Jag tycker att rubriken är en underdrift! De är ju som exakta kopior :)
Om 'Djävulen bär Prada' skulle visas och man sen, på eftertexterna fick se att rollen var spelad av Mamie istället så tror jag att jag bara skulle ha varit som ett levande frågetecken och trott att det var Meryl man såg hela tiden. (Dålig jämnförelse men...) 
Dessutom är Mamie 26 och Meryl 60. De skulle kunna vara, minst sagt, systrar tycker jag.
Sjukt 'good looking' är de båda i alla fall :) (i alla fall på just den här bilden;))

Fredag hela veckan

Har nästan precis vaknat men har faktiskt hunnit med en dusch också. Jag undrar vart denna fantastiska dag bär...? Kanske till bowlinghallen senare ikväll, kanske till tv soffan framför Let's dance (det är ju bara fyra st kvar nu) eller kanske våldgästa någon trevlig person... Vi får se helt enkelt :)

Noppade ögonbrynen nyss och när jag var klar kollade jag ner på mina ben och trodde för ett ögonblick att jag var dödssjuk.. Benen hade nämligen på nåt sätt lyckats få en mörkblå/svart liknande färg och precis under knäskålen var det ett vågrätt rött streck(?) Ja, ingen vet.. ;)  


Haha, skämt å sido! Inte riktigt så SVART var dom ;)

Men det var sjukt läskig färg på dem, där ett tag.. (Typ mörkblå(?))


Glitter & Glamour

Fick hem Glamour ikväll så jag ska krypa ner i sängen och läsa den nu. För som jag har längtat efter mitt Kronborg-duntäcke alltså! Det blir inte så där kvaft varmt och inte heller ''svett varmt'';) Det är luftigt liksom, i alla fall hur skönt som helst! :)

Jag lägger mig med tanken av att hela helgen är kvar och att jag har hittils haft ett underbart lov och det underbara är nog inte slut än! :) så...
God natt!♥
p u s s
/E.


En fantastisk tidning måste jag säga, hehe ;D

Det är en exklusive intervju med Victoria där en fråga var; (ovan↑)
Vem dreglar INTE över Herr Beckham?! =)
 


Osis by Schwarzkopf


Jag tänkte bara tipsa

om en grym hårprodukt. Osis från Schwarzkopf. Det är en konsistens av mjöl(?)liknande form. Jag använde lite (det behövs verkligen inte mycket alls) av den i fredags innan partyt för att få volym i håret för även om jag häver i EN HEL FLASKA spray så lyfts mitt hår ändå inte trots det.
Så jag fick då testa detta som min syster hade hemma och det var, verkligen, helt grymt! =) 
Det räckte att man 'drog' handen genom håret en gång så blev det perfekt volym! Och man kan liksom forma det precis som man vill ha det.. 
Lägg det på minnet vettja! ;)
/ E. 
   

Derek Morgan - on my MIND(s)

Brukar vanligtvis inte gilla amerikanska kriminalserier men nu slog jag på tvn och såg att Criminal Minds visades. Det är den enda serie som jag brukar följa av den nämnda genren så nu blev jag ganska stirrandes framför rutan kan jag säga =) Nog för att det alltid är ''intressanta'' fall så är det också KANSKE för att Shemar Moore är med, kanske ;)


Whatt'a maan! :P

Han är även min nya personliga tränare :) 
(Vi tränar på HudikGym, han och jag. Kom inte alla på en gång bara;))


Den perfekta outfiten!

...När snön har försvunnit..


Mumsigt värre! Alla dessa go'bitar är från nelly. Jag vill ha det i garderoben NU!
/ E.

Dampe

Ä n t l i g e n (får jag väl säga trots härliga dagar i Ski Sunne) hemma i Hudik efter en ganska så dryg resa på 5 timmar. Speciellt om man har en 11 veckors valp som är i trotsåldern och som måste matas och rastas varje kilometer..
Så nog stämmer citatet 'borta bra men hemma bäst' ganska bra allt, för hemma är ju faktiskt hemma! :)

Nu har den lille för övrigt damp! Men han är lite lurig också för nog vill ha några kilo med uppmärksamhet allt ;) Han har han hittat en papperspinne av nåt slag som han släpar runt i huset. Han lyckas skjuta den under soffan, lägga huvet på sned, kolla på mig så jag blir bara tvingad att ta fram den åt honom. Sen gör han samma sak igen, igen & igen...

Nog för att han har lite smådamp så kan man faktsiskt inte motstå honom, eller hur? :*

Queen is king!

Vilka fantastiska låtar Queen har åstakommit under åren. De är så pampiga liksom! Jag njuter lika mycket varje gång jag hör dom :)

ÄLSKAR I want to break free:s musikvideo och jag ÄLSKAR den maffiga refrängen i Show must go on!

Det är bara att buga för kungarna!

/ E.

''Hundtricket, så klart!''

Var och varannan människa stannade och kelade med Rocky idag i backen. Det var samma 'läten' från alla; "Ååååh! En sån vill jag också ha! Hur gammal är han?" Det perfekta hundtricket säger jag bara! ;)
Jag 'släppte ifrån mig' honom till en av idas kompisar i typ tio minuter och då, när man såg honom från långt håll så förstår jag den lockelse som alla kände om man säger så ;)
Han är ju faktiskt så fruktansvärt söööt! :') 

My favorite guy! Visst är han väl sööt? :)


 Bra film och bra, fungerande trick. Haha!


Sleep tight

Jag lägger mig i hopp om att vakna imorgon att se att det blir en minst lika fin dag imorgon som idag! :)

God natt folks!
p u s s
/ E.


När jag ändå håller på liksom...

..Slänger jag väl in en grej till om ''The Manboy'';) Han var ju på MorronZoo imorse men eftersom att vi var i backen då så missade jag det. Kollade in på deras Webb-tv nu och hittade när 'han sjöng i duschen'. Sjukt underhållande!

''Vad har jag gett mig in på...?''          ''Jag sjunger alltid i duschen'' Han kör på rutin :p
In action. Stackarn! Det syntes verkligen hur kallt han tyckte det var!
Jocke Bäckström däremot, han såg ut att njuta över att få hälla vatten över Eric Saade :p


Bilderna finns här att se 'rullande' så att säga :)
/ E.


You can call him MANboy

Lyssnar på Eric Saade just nu och kikade samtidigt runt på nätet och hittade lite smarriga bilder på hunken, ehe ;) Gissa vilken min favoritdel av Manboy är...? Duschen i slutet!(högodsare;)
Seriöst, när är han född egentligen, 1990?!? Sjukt i så fall! :)
Molly är lyckligt lottad, det är en sak som är säker!

Efterfesten tillsammans med Andreas Johnson!
:* på de båda!
/ E.


Ännu en dag i Ski Sunne


Pristagarna från igår                                                                   (Bilden) 
Fr. vänster Felicia Rosén, Charlotta Säfvenberg, Paulina 'Pålle' Grassl     
Är hemma från dagen i ''Sagolika Sunne''. Idag kan man inte klaga på nånting! Solen bokstavligen stekte, det var inte ett enda moln på himlen och graderna stod på ungefär -4. Underbart eller vad...? Jag kollade mig precis i spegeln och jag har blivit lite brun i ansiktet också. Grymt! ;)

Det blev oboy m. grädde♥idag också, (ALLT dracks upp till och med) tsm med punchrullare
Detta gjorde dagen fulländad kan jag säga ;) Hur gott som helst!
p u s s
/ E.  

Sleep tight

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Boston Tea Party.
Ska upp sju imorgon och eftersom att jag har en viss tendens att inte vara speciellt, otroligt, jäätte pigg (underdrift) på morgonen så borde jag nog försöka somna ganska snart.. Jag hatar verkligen mornar! ;) 

''Tunguträckning'' på mornar!
Lollsan har redan lagt sig. Ett varmt duntäcke känns rätt lockande trots allt :)


God natt alla!♥
p u s s
/ E.


Sötare än sötast-Tione Johnson

Alltså jag skrattar varje gång hon börjar prata :D Helt klockrent! Hon kan svara för sig i alla fall ;)
Dessutom är hon 8 år och med den otroliga sångrösten! oj oj oj...

Jag bara skrattar när jag ser henne! :D Kolla 'första bilden' ovan, den säger ju allt ;)

Något år äldre-ännu bättre, på en show i Las Vegas

En fantastisk dag!

Ännu än dag i backen. Idag var det, om möjligt, ännu finare väder, strålande sol och klarblå himmel. Disciplinen var superkombination, (Störtlopp och slalom). Charlotta Säfvenberg vann, Felicia Rosén två och Paulina Grassl trea. Grym åkning av de alla! :)
Nu har lollsan imponerat och varit ute och sprungit. Jag borde nog ha följt med egentligen men tyvärr glömde jag mina skor hemma..
Nu ska jag ta mig en varm dusch.
/ E.
 

Sunnevyn från sittliften

Livet är orättvist

Vill bara säga att jag tänker på dig Julia, på dig och hela familjen!♥
Det känns overkligt FÖR MIG! Kan inte föreställa mig hur det är och hur det känns för er...

Må hon vila i frid!♥
  

Jag Vivalar lá vida, eller nåt ;)

Har varit nere på Stjerneskolan och fixat lite skidor. Eller Lovisa har fixat, eller hennes pappa har fixat ;) Så nu sitter jag och kollar på Wallander-mastermind. Sjukt läskigt att känna sig bevakad och förföljd 24/7 usch! :s
B&J's gör mig och lollsan sällskap också :)

Räääcerskidorna

Kikade även förbi syrrans 'förvarings-bur'. Hon har en del prylar alltså :p

Måste bara lägga in den här skööna bilden! :D Ja, den kan väl tala för sig själv. Det är i alla fall Idas tränares kontor.. Vilka sköningar! ;)
/ E.


'Fånga mig om du kan'


Kikade in på tvplaneten och såg att Leonardo DiCaprio och Tom Hanks tydligen ska visas i rutan ikväll. Filmen ska tydligen vara riktigt bra.
Någon som har sett den? :)

Fjälls

Har varit i backen precis heela dagen. Otroligt fint väder (till en början i alla fall) med strålande sol, blå himmel och 15 minus, dock var det lite kallare än önskat men det var fantastiskt fint ändå!
Paulina Grassl imponerade (igen) och vann båda genomåken, Frida Jansson blev tvåa, hur kul som helst :) och Lisa trea, kul kul! :) Det var en otroligt bra skidåkning man fick se i alla fall så det var nästan värt att typ, bokstavligen, frysa arslet av sig och sluta dagen med blå näsa och blåa läppar, ehe.. Men som sagt, det var härligt med lite fjälluft och ''skidåkningskollning''.
Bilder från dagen; 

'Målhanget' av banan de skulle ta sig igenom

Dom beräknades flyga 20-30 meter, de flesta landade strax efter 10m markeringen ;)


Bruden körde hårt! :)

Med oboy och grädde klarade jag dagen fint... Dock fick jag inte i mig allt :p
/ E.

Nån lista... typ

En dagens innan jag går och lägger mig..

Imorgon blir det att vara i backen hela dagen♥,
God natt alla!
/ E.
 

Jag känner mig lite kluven...

Två sjukt bra filmer visad på tvn just nu, två filmer som båda är otroligt sevärda. Frågan är bara; Vilken ska man kolla på? Se den ena medans den andra har reklam? Zappa mellan båda? Vilket dilemma alltså ;) 

      

Cookie Dough

Sitter framför tvn och kollar på Melodifestivalen. Såg precis snabbreprisen på de som har gått vidare till finalen i globen. Det kan bli riktigt intressant med Ola, Eric Saade, Peter Jöback, Andreas Johnson, SalemDarin. Shit alltså, vilket startfält! Ögongodis om inte annat, gaah ;) 

Sitter med naturgodis och B&J's framför Melodifestivalen och lyssnar på musik, grym lördag!


Gårdagsbilder

Lite pics från igår-
Ni får nog ta dem med... en nypa salt ;)

Blött killar ;)                      (↑)

Favorite girls
:*




Coooola killar ;>

Linkan får avsluta kvällen♥
/ E.

I'm on my way

Nu sitter jag i bilen på väg till Torsby! Känns underbart att äntligen få se lite skidåkning igen. Det var sjukt längesen sist. Kul att få se lite kompis-ansikten och så :) Åker med lollsan så jag är ganska säker på att det kommer bli många härliga skratt! :)
Jag har även glömt min mobilladdare(högoddasare) så jag hoppas verkligen att ida har någon extra i hennes lägenhet.
p u s s
/ E.

Denna sköning ska jag spendera veckan med :)

Shit vilken kväll...

..som var fantastisk! :D
Jag skulle nog sammanfatta den ungefär i likhetet med min hund(?) hehe ;) Det började ganska soft med massa prat och vi umgicks sådär allmänt bara. Sen började de flesta få i sig lite smått och stämningen höjdes och höjdes och höjdes! Sen var det hela igång helt enkelt :) Det var singstar, musik i (blivande)sprängda högtalare och allmänt tjatter men som sagt, vilken kväll! Hur mycket skratt som helst och även en hel del surprises, haha!
Tack också sofia som stod för ''plats''!
Nu ska jag packa till fjällen, eller ja, Torsby ;)
/ E.

Det här bar jag igår. Väst-hollywood, linne-Divided(?), Jeans-MQ, skor♥-Chicas

Taggaaad

Har precis kommit hem från staden. Hittade ögongodis till jeans som jag planerar att ha ikväll(tummen uppp) :) Jag längtar ihjäääl! Så just nu håller jag på att testa lite kläder (överdelar) till kvällen och lyssnar på partymusik, så det kan inte bli så mycket bättre nu! :)
/ E.

Var på Dackås och fikade. Mums! Capuccino och maräng, inte illa ;)

Outfit of the day

Dagens;

Miss Sixty-jeans, carlings Rolling stones-tröja, carlings Mössa Indiska

Nu blir det staaa'n. Kanske hittar nåt fint att ha på mig ikväll...? :)
p u s s
/ E.

Fredag hela veckan

Så var det äntligen fredag! Om jag tycker vi har haft slappa skoldagar förut så tar jag nog tillbaka det nu för idag, det slog verkligen allt. Vi hade italienska på morgonen, dock fick vi sluta en halvtimme tidigare för att våran lärare ''skulle gå hem och ta lov'' ;) sen hade vi bara en redovisning (nk) och dagen avslutades med att vi gick ner på muséet. Jag förstår inte charmen med museum faktiskt. Om någon gör det, let me know. Så vi slutade efter det, vid ett. Helt underbart! Nu är det äntligen lov :)

Kvällen kommer slå allt. Party i Enånger med fantastiska människor!♥
I've got a feeling, that tonight's gonna be a good night! 
/ E.
 

Vad passar bättre än Super(låten)nova? :D

God natt!


Med en fruktansvärd längtan efter imorgonkväll (partyyy) ska jag nog gå och lägga mig tror jag. Har äntligen fått klart NKn och även pluggat lite italienska. Så jag tar mina läxböcker och drar mig mot sängen nu helt enkelt :)

God natt, sleep tight♥
/ E.

Bra träning men svinigt jobbigt

Jag är helt sluuut! Har precis duschat och fikat varm oboy efter en, minst sagt, BRUTAL träning! I alla fall de sista 10-15 minutrarna. Vi körde från ena kortsidan och fram till mittlinjen i ca 80%. Vila, typ 7-8 sekunder för att sen köra nästa ryck. Detta gjorde vi (höll inte riktigt räkningen men ungefär..) 10 gånger. Så nu är jag totalt utmattad! Kan bero på att jag inte har kommit in i ''träningsrytmen'' kanske, bara kanske ;)
Hur som helst är det otroligt skönt nu efteråt, känns hur bra som helst i kroppen. Kommer somna pretty good ikväll :)
p u s s 
/ E.

Finns inget godare på kvällen!                                                                           (pic)

Sån där mys klädsel

Dagens;

Vet inte riktigt om man kan kalla detta en outfit riktigt ;) Men hur skönt som helst att gå runt i skolan med ''myskläder'' :)
Divided tröjan
är i alla fall från JC, Adidasbyxorna, Intersport 
/ E.

Rest in peace


Såg precis att skådisen i bl a. filmerna Beck-vita nätter, Tic tac, Järngänget och sprängaren (för att nämna några) har dött :/ Av nätet att döma verkar det som självmord, men man vet ju aldrig.. Dog så ung, sorgligt!

Emil Forselius avled - 35 år gammal (Bilden)


The lifestyle

Skolan har idag varit rätt tråkig (tråkigare än vanligt), vi gick ganska länge och så.. Men nu är jag hemma i alla fall och jag ska nog sluföra NO arbetet, skriva de sista källförteckningarna och sen göra mig redo för ytterliggare en fotboll♥sträning. :) 
/ E.


Svullo

Idag till middag blev det pizza :) En grymt god ciao ciao!
Nu känner jag mig så gott som en helt uppstoppad korv(?), om inte annat känns det som att min magsäck har krympt, jag var mätt efter bara typ två tuggor.. Sen till efterätt blev det KLADDkaka. Tyvärr orkade jag inte alls mycket av den, pizzan har nästan inte smält än så ni kan ju tänka er att äta kladdkaka typ en kvart efter pizzamåltiden, njaaa ;) Men GOD var den! 

Ciao ciao- och Ruccola pizza. En rätt så god måltid faktiskt :')

En sjukt smarrig k l a d dkaka. Nog lever den upp till det namnet allt men den smakade bättre än den ser ut i alla fall ;)
/ E.
  


Unstopable

Syrran har nu precis bakat klart kladdkakan så den står nu i ungnen :) Själv ska jag gå ner och kolla på Förkväll. Ola är ju med där ikväll också, det kan ju bli kul hehe ;)
/ E.


Nog är han fin allt...? :)


En kladdigt, kladdig kladdkaka

Gick från 09.25 till 13.30 idag. Vi har så sjukt bra skoldagar nu, sovmorgon nästan varje dag :)
Har nu precis fått i mig en toast så nu ska jag försöka ta mig ner till affären och handla ingredienser till kladdkakan som jag, ida och linn ska försöka oss på sen, hehe men det blir nog hur gott som helst! :)
p u s s
/ E. 

Toast med bara ost och smör, det bästa :)


''New Moon my ass"


Jag fick nyss syn på denna video och jag vet ärligt inte vad jag tycker om den här tjejen egentligen..
På ett sätt är hon så sjukt underhållande på nåt konstigt, bisarrt sätt. Jag skrattade VARJE GÅNG hon imiterade Edward och Bella, stört skönt! ;) 
Men samtidigt känns det som att hon inte har någon som helst aning om vad hon pratar om, jag håller inte alls med henne om handlingen. Den är ju hur gullig och bra (nästan FÖR perfekt) som helst, hehe :)
Fast nog kan jag hålla med om att de flesta får hyperhybris när Robert Pattinson eller Edward Cullen nämns. Nog är han snygg allt men inte överdrivet...
Fast det faktum att Edward och Bella är 'det perfekta paret' kan ju inte undgå någon. Så sjukt passande par! (Även i verkligheten.) 
That´s my opinion :) 
/ E.

Är i ett lyckligt ''fotbollsrus''

Har precis kommit innanför dörren efter en  mycket efterlängtad fotbollsträning♥ som dock inte innehåll så mycket ''fotbollsspel'' utan mest Så här ska ni göra... Men det var skönt med en 'mjukstart' för min del :) Känns bra att ha någolunda tidig träning ist för typ 20-21.30 speciellt idag eftersom att jag har litegrann kvar att göra på NOn. (Muntlig redovisning på fredag)
Nu ska jag ta en lång, fet, varm dusch och sen fika götta! ;) 
/ E.

Ida och Linn sitter i soffan bredvid varann. I princip alla säger att de är så otroligt lika! Jag ser inte den minsta likheten, kanske för att jag ser dom typ 24-7 också, vad vet jag.. Men är de verkligen så lika? :)
  


Fotboll, äntligen!

Direkt när jag kom innanför dörren idag så låg det hur mycket orensat kött som helst på bordet. Senare fick jag reda på att det var 84 kilo! 84 kilo som vi skulle rensa och lägga i fryspåsar.. Det var alla möjliga köttslag, Entrècoté, köttfärs, oxfilé, inner/ytterlår, fransyska mm. Så det ska nog bli många mumsiga köttmåltider hädanefter :)
 
Klockan fem ikväll ska jag även träna f o t b o l l. Ska bli hur underbart som helst! Det var ca fem veckor sen(!) sist. Det ska bli skönt att komma in i ''fotbollsrutinerna'' igen.. 
p u s s 
/ E. 

Favorit i repris


Jag hittade lillen så här idag också. Han verkar absolut trivas i diskmaskinen(?!) av alla ställen.. Hädanefter kanske ingen diskmaskin behövs, Rocky fixar (nästan) allt, med lite överdrift :P
 
Dock var det inte riktigt lika fantastiskt att se honom riva och slita i skon men underhållande var det, snörerna snurrade runt hela han kring skon på når konstigt sätt, haha :) 
Näe, nu måååste jag ta tag i pluggandet. Har NO, historia, matte och italienska att göra.
Så jäkla tråkigt! :/
/ E.

fruitsalad, göttmos

Idag kollade vi film på både SO:n och svenskan, hur skönt som helst! Har nu precis ätit en otroligt god fruktsallad, innehållande kiwi, physalis, vindruvor♥, apelsin och (bortpetad)banan.

Gott eller vad...?

RSS 2.0