Usch vad mycket fult det finns, men även mycket snyggt! (:

Shobre!
Inget nytt har hänt i mitt liv på sistonde förutom att läxorna har börjat rulla in. Det som började så bra.. fast jag kan ändå inte påstå att det kryllar av hemuppgifter, det är ju trots allt gymnasiet vi pratar om nu. :p Jag tänkte i alla fall köra en hiss och diss idag..
 

  • Måste börja med att hissa H&Ms nyinkomna Skolett skor. Otroliga sköna och såå snygga! Eller hur? :) (Kan dock tillägga att dem är mycket snyggare och mer "äkta", hehe, än vad det ser ut som på bilden nedanför...
     
  • Det sägs ju att, de som jag kallar för `gungskor´, ska vara så otroligt sköna och ypperlig för fötterna. sure! ett big NO NO enligt mig! `mode-sofi fahrman´ har gjort ett antal uttalanden om skor och som hon skulle säga; "Jag varnade för den redan för ett år sedan, men tydligen har folk inte lyssnat.."
    Det är bara att instämma fröken Fahrman angående dessa skor i alla fall... 
    Därför blir dessa skor dagens diss

                                        
    Gråa Skolett från H&M 299 kr.
    Dessa finns även i svart men de var inte alls lika snygga.      
    (De är som sagt mycket snyggare på foten..)


    Dessa såkallade "Mbt"-skor.
    Kostar nånstans 2000-2200 kr, INTE värt det!
    puss!

    emms

anders,laila & andreas tonight for shuree !

Sitter här på soffan och väntar på att syster ida ska anlända.. Oj oj, vilket liv det kommer bli i huset nu alltså. full fart! fram med öronpropparna gott folk, ida på ingång. (känn ironin...)
Har i alla fall varit i skolan idag, gick dock bara tre timmar ungefär. hur gött som helst! (: slog på tvn nyss och självklart så kom reklamen om det underbara programmet hollywood fruar upp. SERIÖST! anna anka, lyssna på namnet, anna A N K A.. fast i och för sig är hon ju så puckad som det låter också. Hon kickade trädgårdsskötaren som skulle klippa gräset, ränsa ogräs- (han borde riva av en ränsning på anna själv också) och sånt där i den 320 000 $ värda trädgården. Han hade tydligen klippt av en blomma lite fel och det tåldes självklart inte utav fru Anka så det var bara tack och hej för hans del. Snacka om att han kan leva livet nu när han inte har en totalt iq befriad, ûberblond och hackande Anna Anka efter sig. Nämen allvarligt, hon skulle inte ens vara kapabel till att torka elefantarslen på cirkus. Stackars människa... 
aja, nog pratat om filmen mupparna. gud vad taskig jag var nu mot mupparna som jämförde dom och anna anka, usch!

Har match i morgon i Ljusne, tråkigt nog så vet jag inte samlingstiden men om matchen börjar tolv så kanske samlingen är halv tio, tio eller nåt sånt...? om det är någon som har nån aning så får den gärna skriva det som en kommentar eller nåt, det skulle uppskattas.. (:

Kan även skriva någon rad om min gudfar Kalle Andersson som gick bort för ungefär tre veckor sen. Begravningen var förra helgen, jag förstår inte varför livet bara måste ta slut så där. Det blir så jobbigt att ta farväl efteråt. Jag trodde att det skulle gå bättre än vad det gjorde. Tårarna bara forsade och alla tankar kom upp när man satt där i kyrkbänken om hur han alltid såg det bästa hos alla människor. Alla borde känna en sån person, man behöver såna som Kalle ibland. Hur omtänksam och snäll han var, min käre gudfar... 

Vila i frid Kalle. Vi tänker på dig. <3
22/8 - 2009
 

Nu ska jag gå och kolla på tv, typ top model med snygga Tyra Banks eller nåt sånt..

vi hörs. peace
 
puss! 
emms
 



MatildaWilliamsLedger

Jag måste bara slänga in en bild på sötsaken Matilda, Heaths lilla underverk... Visst är hon söööööt???


matilda w. ledger, 4 år



black AND white

Just nu sitter jag här i mitt nystädade rum och njuter samtidigt som jag lyssnar på mr michael J. Det går ju bara inte att dissa såna låtar som black or white, thriller och they don´t care about us. Där kan vi snacka låtar! Sen att flertalet unga människor har börjat tjuta- "åh, michael jackson. han är bäst" "michael, guden" "inget eller ingen slår michael jackson!" sen han dog kan man ju bli ganska frustrerad på. Of course, tusentalet avgudade honom när han levde men snacka om att inte värdera tiden när han var vid liv och visa sin uppskattning då utan alla börjar inse och förstå hans sjuuka talang nu efter hans död... I och för sig är det väl så för många avlidna kändisar men varför inte visa sin "otroliga" glädje medans denne lever. Det är i alla fall vad jag tycker.
Men det är ju fritt land! (: och det är väl tur... 

Kollade precis på msn.se och såg michelle williams tala ut om sin saknad till heath. Stackars människa! Inte nog med att Heath var omänskligt snygg så var han nog sjukt snäll och gullig framförallt mot sin dotter också. Men han kan ju ha mått allt annat utom bra om man tar en överdos och dör ganska omedlebart. Så det är/var ganska synd om han också trots allt.



Idag har jag i alla fall - som inte Heath Ledger kan, hähä. skämt å sido ;) - jobbat. Jag har först staplat 20 kubik ved på ca 2 timmar. Tyvärr så sparade jag ingenting till dig Emelie. Jag vet hur gärna du lägger ved, *host och jag vet hur sjukligt kul och magkittlande det är för en själv att kolla på när du jobbar med olika saker och det inte riktigt går som du vill. oj oj oj, inget är mer underhållande! :D
Sen har jag även som sagt städat mitt bombnedslagna rum. Nu kan man gå in hit utan att behöva `hoppa´ över kläder...


Nu tror jag faktiskt att det blir till att slå på en rulle. Kanske twilight, step up eller the holiday. Jag har ALLTID lika svårt att bestämma mig. När det gäller att välja film alltså, inte att bestämma mellan film vars huvurollsinnehavare är hunk 1, hunk 2 och hunk 3... Nu fattade jag inte ens själv vad jag skrev så att fråga inte ens... ;)
          
Sov gott alla!
Det ska jag göra i alla fall.

puss
emms

  
  


idol 2009 oyes!

Det börjar bra i alla fall. Med bloggandet menar jag ;)

Känner mig fortfarande ganska ill. Hade hoppas att jag skulle vara lite bättre idag men nej, inte då..
Fick i alla fall ett sms idag om att den blivande tjejjouren skulle vara med på rapport ikväll strax efter sju. Det var liksom det enda på hela dagen som jag skulle komma ihåg. "Luugnt" tänkte jag men nej då, fem i halv sju kopplar min minimala hjärna och menar liksom att jag ska slå på tvn men såklart så har det precis varit. Om jag inte var fullständigt lack innan så blev jag det efteråt i alla fall. Eller som syster skulle säga.. "Att säga att jag blev `lack´ skulle vara en underdrift, completley-fucking-angry skulle vara mer rätt"...
ja, det säger väl en del om hennes sätt att skriva ;> men det är en fröjd att läsa, promise!
för er som vill följa idas klychiga men en aning ja.. udda kommentarer om bl a "the twilight issue" kan ju klicka er vidare. 
--> idatronnhagen.blogg.se 

Ja, och för er som `stannade kvar´ här på den snäppet bättre bloggen. Vad vill ni veta då? hmm... För tillfället sitter jag och väntar ivrigt på att självaste Anders Bagge och hans ex-pök ska komma upp i rutan. För er som inte riktigt hajade det där så kan jag väl meddela att det var IDOL jag menade ;) 
Har ni inte heller vetat att det existerade innan och inte heller vet vad det är så kan jag först att främst säga att det existerar och ni är inte ensamma om att vara efterblivna. Den eller de som har gjort tv tablån för tisdagarna har nog inte heller alla hästar stående i stallet.. De är liksom lagt så att idol och superstars ligger är på samma tid på olika kanaler.. IDIOTISKT om man frågar mig!

Aja, nu har idol börjat i alla fall och dosan kommer väl gå i 120 eftersom att man måste zappa mellan två kanaler för att se programmen man gillar :@


puss!
emms


... is the shit!


Back on track

Hallå där!

Nu har jag äntligen fixat till bloggen lite. Vissa kanske tycker det är lite amatörstämpel på den men jag blev ganska nöjd i alla fall..

För tillfället är jag sjuk, igen... Det börjar bli väldigt tröttsamt med denna upprepande sjuka men snart blir det slut på halsondan, förhoppningsvis. Den 30:e har jag fått tid på öronmottagningen, alla läkare verkar ju ha tummen uppstoppad i röven men jag hoppas att dom vet vem dom behandlar den dagen alltså... ;)

 
Nu när jag kollar till vänster om mig så ligger det en `packad sill´ där på soffan helt och hållet däckad men det är väl pga att hon är en "very busy wimon" (blanding av woman och women.) - som hon själv skulle säga, min kära syster Linn. 
Hon har faktiskt varit busy nu på slutet.Vi har ju flyttat från ilsbo till stugan och från stugan till huset i STAAN! :D
För att inte överdriva så är det väl mamsen och Linn som har gjort en liten del i huset medans jag har testat hur soffan är, hur de nya stolarna känns att sitta på och sånt där viktigt. Samt om tvn och datorn funkar, det har jag fixat. ;) 
Det känns i alla fall underbart att vara tillbaka på `hemmaplan´ igen och ha nära till allting. Dessutom har vi gjort hur fint som helst på insidan. Allt är omtapetserat och ommålat förutom tv- rummet på övervåningen. Nya möbler och den nya inredningen har gjort susen. I alla fall om du frågar pappa - HAHA! 


I fredags var det dags för gymnasieferren på stadt. Innan var vi hos julle och partade. Det var en otroligt trevlig och mysig kväll med de bästa människorna man kan tänka sig. Jag hoppas att vi kan göra om det fler gånger med underbara SP09c!

Jag tror faktiskt inte att det har hänt nåt mer än ovanstående i mitt händelsefulla liv. Jag ska försöka att göra uppdatering med jämna mellanrum hädanefter. Det kanske går lättare nu när bloggen inte är lika booring som förut.


puss!
emms





bild sen i fredags och g festen (:
innan stadt @ julias place

RSS 2.0