Taking a break

Nu ska jag ta mig en fika innan jag går ut med lillen. =)
/ E.

Yummie! Dock inte jag som ska ha alla fem "kakorna".. Hehe.

Jordin Sparks

Vad passar bättre än en låt som denna som peppmusik. Jag ÄLSKAR den! :)


Känner suget komma smygande..

Jag är så sjukt peppad och taggad inför fest ikväll! Det ska bli så satans kul och jag hoppas (eller rättare sagt, jag tror) att kvällen blir så bra som jag anar att den kommer bli. Vid åtta snåret smäller det! =)

Nu är jag i full gång med "fixningen". Hörs senare! =)



Drakarna


Såg nyss på reprisen av Draknästet. Det är ett ganska enformigt program men det är ändå rättså intressant tycker jag. I alla fall intressant att se hur många puckon det finns som tror att de kan ändra världen genom att skapa te x. en kycklingshållare eftersom att tre "gubbar" i typ 50 årsåldern anser att det är ett världsproblem att man blir så kladdig om fingrarna när man äter kyckling. Ja, ni hör ju själv. ;) 

Man slutar aldrig överraskas, det är en sak som är säkert... Men som sagt jag tycker det är kul att se unga entrepenörer som skapar NÅGOT BRA och som det finns behov för.
That's my opinion. =)   

Då och nu...


En jämförelse bara.. Hans röst är så skön. Åh! Jag ryser verkligen när hör låten alltså, helt otroligt. Men han är fasen så värd det också! =)

Calle is walking to success


Jag kommer nog aldrig sluta (kanske lyssna lite förre gånger än nu men inte sluta helt) lyssna på Calle och denna skönhet till låt. För det första så älskar jag hans röst och hans akustiska version av låten sen älskar jag också hans personlighet. När han kom in på audition första gången och kollade ner i golvet HELA låten. Och se på han nu. =) Grymt maan!
Han är så där 'Go å glaa som en kexchoklá'. =)

Gött att slippa tortyr-lektionen

Imorse kom jag till skolan med tanken "Åh nej, idag har vi först en timmes SO, lunch, matte och sen 2.5 timmes SO till.." Sen visar det sig att det blir naturkunskap istället för den första SO lektionen (eftersom vi missade en no lektion för någon dag sen) och sen hade vi några föreläsare från Röda Korset på den sista SO lektionen. Grymt skönt att slippa två lektioner av det ämne som jag mer eller mindre hatar mest av allt. =) Hähä.
p u s s ♥

Haha. Nu när jag ser honom på bild så märker jag hur stor hans öron är. Huvet står still och allt annat växer. Men underbar är han ändå.♥ =)


Lördag's gonna be on fire

Jag får väl istället nöja mig med tanken av att det förmodligen blir lite rajtan på lördag hos någon trevliga människa då istället. Typ den enda gång det händer något "rejält" i Hudik, det är nu den här helgen, sista april/1:a maj. Haha. Men det är ju gött! =)

Bilden säger ju ALLT. Förra gången blev allt perfekt, det är en sak som är säker! Skratt, lycka och de bästa tjejerna. Fy fasen vad kul vi hade.♥


Säsongsavslutning

Nu i helgen går 1:a Majtrofén av stapeln i Hamra och detta är nog första året på väääldigt länge som inte någon i våran familj är där... Jätte tråkigt! Avslutningen på säsongen liksom. Här sitter jag framför dumbruken när jag hade kunnat (eller egentligen inte eftersom det är lite klent på sjuktsfronten) vara i en nypistad slalombacke med sol, blå himmel och kollat på fantastisk skidåkning.

Det bästa av allt. Kicken man får när man åker över vattnet. Sån jäkla härlig känsla! :D En klassiker.

Tjej på prov


Har haft två prov idag. Engelska A-Nationella och ett matteprov. Engelskan är jag riktigt nöjd med (älskar det ämnet, därför finns motivationen också) så där hoppas jag faktiskt på ett högt betyg. =) Matten däremot.. Första delen gick kanon! Kändes verkligen skitbra. Del II var väl sisådär men det kändes helt ok där också. Så nu hoppas jag verkligen, innerligt att det går vägen! =)

Vilket ämne gillar ni? Är jag ensam om att mer eller mindre HATA matematik? ;)
  


OneTreeHill

Näe, vet ni vad.. Nu ska jag slå på oth. Jag har längtat och längtat och lääängtat alldeles för länge nu. Såg att avsnittet har kommit ut så vad väntar jag på? =) Det finns inget bättre. Så är det bara! Jag är kär... i en serie. Haha. It's soooo worth it! =)
P u s s
/ E.


? Man bara måste älska det! Ååååh!♥

Kak-bak-resultat

Nu är kakorna finito! Det blev inga brända fingrar ELLER kakor, inte för lite av någon ingridiens och inte heller någonting utspillt. Sen blev de minst sagt lika goda, om inte godare än förra gången då vi gjorde samma sort.

Jag har redan fått i mig två stycken. Dom går inte att motstå, jag lovar!

Jag fick förtroendet att skära vitchoklad. Vad pålitlig jag är. ;) Men det blev ju en smet till slut iaf.

Det finns bildbevis på att jag var engagerad, sen om jag var duktig eller inte. Ja, hehe...

Betyget blir MVG (enligt mig). Helt klart! =)

Mums!


Min dag/eftermiddag/kväll är räddad! Jag och Linn ska nämligen baka de sjukt, jäkla goda chip-cookisen nu. Dessutom är det vitchoklad-bitar i så det gör smaken ännu mer underbar! :) Jag ska hjälpa henne så att det blir riktigt gjort. Haha. Kanske inte behövs egentligen (hon är seriöst värsta mästerbakerskan) men jag kanske får lite extra av mumsbitarna om jag visar lite entusiasm. ;) Jag slänger in resultatet senare.


Donna Karan, New York

Kollade in i badrumsskåpet och hittade en trevlig överraskning... Jag har två, tre parfymer men de börjar ta slut och då kom jag på, i samma ögonblick som jag öppnade skåpet, att jag köpte en DKNY av Miriam för inte så länge sen. Det känns som att den kommer ypperligt till användning nu. Dessutom finns det nästan ingen parfym som luktar hälften så gott som den röda av dem. Yummie! =)

Tack Mimmi för kapet! :)


Det finns hopp ändå..

Livet rullar för min del. Skola idag, inte allt för mycket plugg men en del dock. Jag känner även att ett hopp innuti mig har börjat skymta. Jag börjar nämligen förstå mig på matematiken som vi håller på med nu. Vilken grymt skön känsla alltså! =) Även skönt att veta att det bara är tre skoldagar kvar den här veckan sen har lärarna studiedag på måndag vilket innebär ledighet för våran del. =) Awesome!


Va'fasen. Har inget bättre för mig ändå. ;) Tröja-Gina, Strumpbyxor-H&M(?), Sjal-Indiska


Förkväll drog nitlotten

Haha, vet ni vad jag ska göra nu? Kolla när Kissie, förmodligen, antagligen gör bort sig i tv (datorn för min del). Hon var ju nämligen dagens gäst i Förkväll och jag läste lite snabbt hennes kommentar "Pappa blev stolt när jag fräste åt kärringen.." Ja, man kan ju undra... Det ska bli väldigt intressant att se. Var det någon som såg avsnittet? Så jag vet vad jag har framför mig. Haha. ;)

Som man brukar säga "Det är utsidan som ger insidan en chans men det är insidan som ger utsidan sin glans." Synd för dig Kissielissie, du är körd. ;)                                                                  (Bilden)

Soft skoldag

Skolan idag innebar två lektioner. Engelska och matte. Från 09.20 till 12.00. Vi räknade även på att det är totalt 25 skoldagar (obl. lediga dagar + studiedagar) kvar till SOMMARLOVET! Med det i huvudet så kan jag nog klara de här sista dagarna rätt bra skulle jag tro. ;) 

EMD på yran förra sommaren. Rätt nice faktiskt! =)


Fotbolls med 93:brudsen

Julia taggade massa foton från tiden då vi var "TH-93". Och nu när jag har ont i foten så blir längtan dubbelt så stor efter fotboll över huvudtaget.. Nog för att det är lärorikt och hur otroligt roligt som helst att spela med 'de äldre brudarna' nu så var den tiden helt fantastisk! Hudikcup, Mästarcupen-Karlstad, Gothia, seriesegrare. Ja, alla dessa minnen! :)

                             Lovely!♥ Framför allt den sista bilden, från Gothia. Oförglömligt! :)

Göttmos!

Nu steg syrran i graderna. :)  Hon kom upp med en smoothie bara så där. Den gick ner väldigt lätt kan jag säga. ;)
FÖRE...

EFTER. Så ja, den gled ner utan problem =)

Sötisen

Emelie klagar på att hon har ont överallt och ingenstans.. Robert erbjuder sig att massera henne men då hör man "Aj! Inte så hårt. Sluta, det gör ont! Jag masserade dig med känsla, fy vad dum du är."
Hon är såå söt när hon blir sur och irriterad. Så himla gulligt! :') 

Aaaaaaaaaj! Vad ont det ser ut att göra. ;)

En klockren lördag

Vi var ju då och bowlade igår. Det var verkligen hur kul som helst! Gissa vem som blev vinnare... Hehe. ;) Vädret är ju helt underbart så vi tog oss en fika innehållande muffins, te och kladdkaka ute i solen nyss. Samtidigt sitter jag här och funderar vad man ska hitta på idag eftersom att vädret är så fint.. Kanske en promenad eller nåt. :)
/ E.

Robert funderade länge på hur det kom sig att jag fick 19 för en Strike och han fick BARA 18. Det tog lång tid innan han accepterade att jag var bättre! ;) Inte så konstigt med den stilen heller, eller hur? ;)
Vi har det i oss.. ;)

Frågan är vem det gick bäst för till slut, hähä =)

Det blev en riktigt lyckad kväll i alla fall!

DISCO-BOWLING!

Emelie, jag och Robert drar iväg och bowlar nu. Ska bli skitkul! =) Vi får väl se när jag kommer hem, OM jag kommer hem, om det kanske var jag som blev klot till slut..
Haha, säkert ingen som fattar men va'fasen.. ;)
Ciao!
/ E.


B.o.B

Robert tipsade mig om den här låten som är så sjukligt skön för örat. Tycker ni inte? :)
Den sätter sig på huvudet lika fort som att man förstod att Eric Saade sjöng om sig själv i Melodifestivalen.. ;) Nej men seriöst så är det en riktigt soft, skön låt och den kommer spelas flitigt i mina högtalare, var lugn för det!

GolfarN

Jag skrev förut att jag längtade enormt till sommaren men jag glömde vad det mesta med "min" sommar kommer att innebära... GOLF så klart! =) Jag och Ida började ju för två somrar sen och jag trodde aldrig att jag skulle finna ett sånt stort intresse i klubba och boll liksom, men nu är det verkligen det bästa jag vet! (I nivå med fotboll då, så klart;)

Jag får nöja mig med Wii-golfen så länge ;) Men snart så...


Födelsedagsfirande

Dagen har varit fullspäckad. Klev upp och ordnade med paketen till syster, grattade henne och sen har vi fixat och trixat lite innan kusinerna, farmor & farfar och mormor kom och fikade. Marängtårta, muffins, havreflarn, nötkladdkaka(?), bullar mm. Så nu är man fet och fin! ;-)
Syrran fick så otroligt mycket fina grejer, bl a. en klocka, MASSOR med inredningsgrejer och framför allt en weekend-resa till London av Robert. :)

Det har än så länge har varit en fantastisk dag med otroligt fint väder, Wii-spelande och mycket skratt med trevliga människor.♥

Grattis älskade syster!


Idag blir en av mina tre systrar, Emelie 22 år! Så jag tänkte passa på att lägga in ett GRATTIS till henne här då.
Jag är så glad att jag har er tre till mina systrar. Ni är guld!♥


DEAR JOHN

Jag kommer precis från rutan efter att ha sett bland de bästa filmer någonsin.. Jag har skrattat, grinat, förvånats och framför allt så har jag fått lite av Channing Tatum. He-he. Ingen kan ju neka det ändå, eller hur? :P Yummie!♥

 Dear John -
Filmen är ett romantiskt drama som handlar väldigt kortfattat om John (Channing Tatum) och Savannah (Amanda Seyfried) som träffar varandra första gången när John gör en ''hjälte insats'' (ni fattar vad jag menar om ni ser den. höhö) och det ena leder till det andra. Marinen kallar för Johns del och när han har gjort ett val inser han att nästa ''papperslapp'' bevisar hur mycket som kan hända på ''only two weeks''...
 

En sån där film som man aldrig får nog av. Den blir bara, om möjligt, bättre och bättre ju fler gånger man ser den.♥


Min fotskada ligger verkligen i lä

Ingen har väl missat Eddie Gustafssons extremt sjuka benskada som han råkade ut för matchen mot Lask Linz. Men det är nog bland det äckligaste jag någonsin har sett i skadeväg. Tydligen är benen helt och hållet av på minst tre ställen.
Man känner verkligen smärtan... Usch!

Vid ungefär 0:59-1:03 ser man hur benet vänder sig i princip rakt ut. Läskigt värre!  

Hudik, Mora och tillbaka

Kom precis innanför dörren efter att ha hämtat Ida i Mora. Jag körde den sista biten och vi kom hem levande. Fantastiskt va? =) Trots att jag fortfarande är lite hängig så måste jag på stan idag och köpa present till Emelie som fyller 22(!!) imorgon. Jag överträffade verkligen mig själv måste jag säga. Hon kommer nog bli riktigt glad över presenten jag lyckades åstakomma. =) 
/ E.

Limpan har bakat 1/3 av kakorna tills imorgon. Muffins och havreflarn. Yummie! DESSUTOM har hon gjort hallonsorbé som jag ska smaska i mig nu! :)

Lyxfällan

Nu ska jag dra mig neråt och kolla på människor som har, lindrigt sagt, KAOS i ekonomin. Mattias är så sjukt skön! ''Charlie vet inte vad han snackar om, han har ingen koll. Jag går och sköter det där istället.'' Klockrent! ;D
 (Bilden)

Sommar, sommar, sommar


Längtan blir ju inte mindre av att kolla på sommar- och skolavslutningsklänningar. Men jag bara måste! =) Kikade in på modegallerian och hittade verkligen allt! (inte så konstigt kanske. höhö) Allt från spets till tub till långärmade tighta. Frågan är bara vilken färg framförallt till skolavslutningen... Svart, vit, någon ljus färg, mönstrat? För att citera 'bonde-jäntan' så känner jag mig lite kluuuveen.
Den vita längst upp i mitten lockar nog ändå mest. =)
/ E.   

Längtan är enorm!

Jag har precis fixat och trixat lite med två skivor till farmor. Det blev riktigt bra också. (förvånad? ja.)
Imorse var jag hos doktorn och kollade halsen också. Det har ju visat sig att trots att mandlarna inte var/är speciellt stora så skapar de ändå ett rent h*lvete för min del så därför blir det nu operation. Vilket jag är riktigt "glad" över! 

För övrigt så längtar jag så jäkla mycket till sommaren. Sol, bad, tunna kläder, sena kvällar och MASSOR med skoj! Can't wait =)


Fotboll, mysiga sena kvällar, båtturer och vara med de bästa!♥ Sommaren -10 kommer bli grym!

Skönhetssömn? Ja, tack

Nu ska jag dra mig mot sängen. Ögonen orkar inte vara ögon så mycket länge till känns det som och dessutom så ser kudden otroligt skön ut måste jag säga. =) 
God natt alla! 
/ E. 

Jag har inte riktigt en sådan lockelse till säng. Men nästan.. Hästens är överskattat. Haha ;)

Andra Avenyn

Satt även som klistrad framför rutan ikväll när A.A visades. Man slutar ju aldrig överraskas, det är en sak som är säker! Regisören borde få ett FETT pris. Han lyckas göra varje avsnitt som om det vore det sista. Spänning, glädje och intriger är det alltid med och det är väl det som behövs för att tittarna ska stanna.. :) Vad tyckte ni om kvällens avsnitt? För att inte avslöja för mycket.. Tror ni att det är Han?
G.R.R.R.!

Jag förstod aldrig förtjusningen med Andra Avenyn efter vad jag hade hört men efter att ha sett ETT enda avsnitt förstod jag precis vad alla menade! :) Oslagbart!


Han om någon får en att le

Var ute med Rocky en sväng på eftermiddagen och sparkade (eller ja, petade så gott det gick med vänstra foten eftersom att jag är mer eller mindre enbent numera) boll i våran gigantiska trädgård som jag inte har spenderat ''tid i'' på fem år pga att vi bodde i ilsbo så det var faktiskt riktigt trevligt att vara där i det fina vädret och se när lillen sprang som en tok efter den runda saken som skulle likna en boll men som mer var som ett ägg på slutet eftersom att Rocky la sig(!) på den hela tiden så att inte jag skulle hitta den. Hehe. =) 
                                   Hans ögon går verkligen inte att motstå. Söööt han är! =)

Green Day & American Idiot


Jag älskar denna version av De grymma! 21 Guns är en av de få låtar som jag gillar med Green Day men just den här versionen av låten väcker många tankar och gamla minnen. Inte såna som man vill göra allt för att glömma utan såna som man gärna kommer ihåg men som man endast vill ha som ett minne liksom... Jag tycker att den är helt fantastisk!♥ 

Tv-underhållning

Nu ska jag dra mig neråt och socialisera(?) mig med systrarna ett tag. Kanske Hollywoodfruar, kanske Kommissarien och havet. Någonting blir det i alla fall :) Tanken slog mig också precis att jag börjar 11.25 imorgon, har en lektion och sen slutar. På onsdag är jag mer eller mindre ledig. Kan det bli bättre? I don't think so! =)
/ E. 

Frågan är...
                          
                       Kommissarien
               eller                        Fruarna

Stjärnan från Gla'a Hödik

Måste säga att det är en ära att ha gått med denna stjärna under tre, fyra(?) år på lågstadiet. Jag visste att han hade musiksinne men så här... Helt otroligt! Han är så sjukt grym! Första singeln ska släppas nu i veckan, eller nåt sånt tror jag.
Eftersom att jag inte kommer kunna, till skillnad från Oskar, skryta i framtiden om mina fantastiska musikskapelser så får jag väl istället köra med "Jag gjorde AbsolutHerkules- (avdelningen vi gick på hette Herkules) tidningen, bestående av 5 nummer, tillsammans med Oskar Gyllenhammar." hehe! ;) Det var faktiskt jätte roligt. Vi hade värsta produktionsgruppen med typ 5 medlemmar också. Det kommer jag nog aldrig glömma. =)

Fasen vad duktig han är!
 

Skola, skola, skola

Dålig uppdatering. Men det har inte hänt något speciellt värt att nämna heller.. Skola, haft värk, ingen träning, kollat på film och pluggat någon minimal del.
En sammanfattning av vad jag har gjort på senaste...
/ E.
Har hittat en jeansjacka för 399 på nätet också. Inte precis en sån som jag vill ha men den duger ;) Funderar på om jag ska smälla till på den..
 


Sveriges BÄSTA bilförare

Ikväll gjorde jag Hudiks gator och vägar livsfarlig, jag körde nämligen bil (MANUELLT)... Det slutade väl med sisådär ett 20,30-tal motorstopp och ''glömde-trampa-ner-kopplingen-när-bilen-hackar''-stanningar.
    Men jag, ida och min mor, som måste ha känt sig lyckligt lottad över att ha suttit bredvid den blivande medlemen i Sveriges bästa bilförare, överlevde ju i alla fall så nånting rätt måste jag ju ha gjort. Hehe ;)
    Dock när det var cirka 100 meter kvar hem så ser jag två mötande bilar, jag har i huvudet ''blinka, placering, sakta in, växla ner'', SAMTIDIGT som en bil kommer i typ 120 bakom mig och ytterliggare två bilar ska svänga ut där jag ska svänga in liksom. Förstår ni paniken som bröt ut i min hjärna eller??? KAOS! ;) Svaret till detta kollosala kaos blir att jag släpper lite på kopplingen och trycker gasen i botten i panik och ljudet från däcken lät ungefär *njiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit* samtidigt som bilen bokstavligen hoppade iväg.

Kalknon premiär på min bilkörning! ;)
Bli inte förvånad om en bil i liknande situation tillhör mig...


Mitt IQ är högt i jämnförelse... ;)

Idag är första gången jag känner mig riktigt duktig på tyska. Min kära syster har nämligen öppnat munnen och gör ett försök att låta tysk... Det går väl, kanske så där hehe. Men hon försöker i alla fall och HON frågar MIG om hjälp. Det kommer nog aldrig mer hända i historien ;) Men jag tar vara på det helt enkelt, eller nåt.. haha ;)  

Jag var hos läkaren idag igen och fick en remiss till röntgen. Det visade sig trots allt vara en kraftig stukning och även ett ev. uttäjnt ledband. Så jäkla drygt! Värken är overklig, bläää!
  Hennes skidåkning är aningen bättre än hennes sprudlande tyska, hihi ;)♥  

bellatyrashow


Jag måste ju säga att Bella och Tyra är riktigt duktig i deras "Webb-show". Typiskt ungdoms-innehåll liksom... Veckans drömyrke och intervjuerna är ju det absolut bästa. Sen deras gäster, tjejer som Paow och Dessie är ju klockrent (på ett sisådär sätt för de brudarnas del kanske, hähä) att se och lyssna på. Eller ja, underhållande kanske rättare sagt ;)

En slalomåkares höjdpunkt på året

Helt gaaalet vad jag längtar till Miss Rossignol/Mr Lindvallen nu... Hela Sveriges elit är där, killar som tjejer. Alla fantastiska slalom-vänner och det vackra vädret som ALLTID, varje år 'är med' och innebär sol och blå himmel! Det absolut bästa på hela året i slalomväg. Speciellt nu när jag är en liten scheeten, "avdankad" slalomåkare så är längtan dubbelt så stor efter lite skidåkning! =)
  Sjukt härligt! Underhållning (både i skidåkningsväg och "musik-väg"), tält av olika slag och massor av folk. Det bästa helt enkelt!


Möljen... Sitter i solen med klassbrudarna...

dsc00385 (MMS)

Möljen... Sitter i solen med klassbrudarna och solar facet lite. Hur mysigt som helst. (: Något som är ännu softare är det faktum att vi bara gick två timmar idag. Lovely! /E.


Snacka om ''göttmos'' fredag!

Kikade nyss på talangskottet Moa (även känd från Mammas pojkar) på Talang. Damn vilken röst! Helt sjuuukt! Dessutom är hon ju söt som socker. Nu ska jag fortsätta kolla på underhållnings programmet =)

Rubriken varav detta! Popcorn, Gino och nötter. Mumma! :D  

Granma's on fireee

Farmor och farfar kom på besök idag och jag lyckades få farmor att finna ett litet (i alla fall) intresse i Wii, hehe. Jag själv ÄLSKAR ju det och efter sisådär 10-15 minuter var nog farmor av samma åsikt också... Golfen tyckte hon väl inte gick så där fantastiskt bra men när hon sen hade gjort det första bowlingkastet så var hon fast ;)
/ E.

Hon var faktiskt jätte duktig!♥ =)

Salem al Fakir

Efter ''förlusten'' i Melodifestivalen har jag blivit ett mer eller mindre BIG FAN av Salem... Första intrycket av hans Keep on walking var ganska lamt enligt mig men ju mer jag har lyssnat på honom, ju mer börjar jag älska den och hans övriga låtar! =) Speciellt denna...

Hans röst är så otroligt charmig och söt också! =)

Livet leker... nästan

Nu har jag precis kommit hem från Bengt, sjukgymnasten. Det visar sig nu att det kanske inte 'bara' är ett uttäjnt ledband men det återstår att se... Nu är jag hungrig som aldrig förr så jag ska kila ner och se vad som bjuds till middag! Vad har ni gjort idag? :)
/ E. 


De enda byxorna man kan ha när man måste trycka på dom på en svullen, lindad fot. Men va fasen, det är ju Adidas ;)


Lite shopping

Var på stan och hittade faktiskt lite fina grejer... Det är riktigt roligt att hitta något som man blir helt såld på! :)

Kofta, Solglasögon - Henn&Mau ◊ Ring - Åhléns


FF!

Har varit på hälsocentralen och kollat fuckingfoten idag också. Det där med doktorer är verkligen inte det lättaste.. Det var en enda doktor som jag/vi inte vela ha, pga privata skäl, ut i fall samma misstag skulle upprepas. In kommer... Ja, ni förstår själva.
Men ja ja, jag fick en 'diagnos' på foten i alla fall och det var ju därför jag gick dit egentligen. Nog för att jag kanske hade önskat att jag skulle kunna gå därifrån och säga; ''Fasen vilken bra doktor!'' (eller nåt sånt;)

Men som sagt, fick jag veta varför jag har haft den otroliga värk som jag har haft och man kan ju faktiskt inte få allt här i livet, hehe ;)
p u s s
/ E.


En bristning på ett uttäjnt ledband har osakat smärtan...


TJUGOHUNDRATOLV

Nu har jag precis fått i mig lite god mat så härnäst väntar en rulle. Jag har ju fortfarande inte sett 2012 som jag har sagt att jag ska se så många gånger. Den ska ju tydligen vara sjukt värt det så det är nog bäst att jag tar mig i kragen och slår på den nu :) 
Alla systrar är hemma nu också, helt underbart!♥ Så vi var 'hela skaran' vid matbordet ikväll också. Hihi :)

Av bilderna att döma så verkar det klart vara en pang film (hähä, ordvits där;)) Den blire!


Tjejen med rösten

Det finns nog inget som imponerar så mycket på mig som unga talanger...
Såna som sjunger, dansar, spelar, trollar eller något annat imponerande som det egentligen inte ska gå att briljera så mycket som många barn, typ 5-14 år gör, det är riktigt frustrerande ;) Men jag blir så otroligt imponerad för shit vad duktiga tjejer och killar det finns alltså och det kommer bara vara en tidsfråga innan de upptäcks 'på riktigt'... 

Den här tjejen är ''ett sånt'' fenomen.. Gabi Wilson. 10 år och sjunger som Whitney Houston+Celine Dion+Beyoncé tillsammans. Okej, kanske inte riktigt men nära inpå ;) Ni kan ju lyssna så förstår ni vad jag menar.
G R Y M T !

(ett litet btw, hon spelar BARA trummor, bas, gitarr och piano)

@ lolls place

Befinner mig hos Lollsan nu. Vi har precis ätit fruktsallad med glass och grädde, höhö. Som alltid annars när vi nattar hos varandra så blir det nog en film eller två senare ikväll också :) Just nu nördar vi två datoer samtidigt, typiskt oss... Men va fasen, det är ju kul! ;D
p u s s
/ E.

Hittade en bild för kanske tre-fyra år sen på bruden.. Hahahha. Hur sööööt?!?! :D  

Påskmat är feeett

Det blev sjukhuset inatt trots allt.. Men det var mysigt ändå :) Mamma jobbade också så att hon fick passa upp syrran och mig lite, hihi ;) Skulle ha följt med till Sundsvall idag och kollat in Påsksmällen (en FIS tävling, alpint) men det blev inte eftersom att jag spenderade natten på sjukan. Riktigt trisst! Jag hade hoppats att få se lite trevlig och underhållande skidåkning tillsammans med lollsan men det hoppas jag blir en annan gång istället :)
Nu ska jag och mammsen hämta mormor (jag ska köra, SE UPP!) sen ska vi äta påskmiddag, idag igen. Hej fetto! ;) Men det blir nog trevligt..
p u s s
/ E.

Jag och syrran en underbar dag i Sunne på SM♥


Körslaget

Nu ska jag dra mig neråt och kolla på Körslaget. (TEAM RONGEDAL!!!) Sen ska jag kanske sova med syrran :* på sjukhuset inatt också, får se hur det blir med den saken =) Looolls du kan ju höra av dig till mig om du ser det här! =) 
Vilken underbar känsla det är att veta att lovet inte ens ''har börjat'' än. Helt fantastiskt! Vad mycket jag ska hinna med under den tiden också. Kompisar, bio, se skidåkning, fotboll, skratta och bara må bra!  
p u s s
/ E.

Glöm inte att rösta 099-402 03 på bröderna Rongedal ikväll, hihi
=) 

Påskafton

Sitter hos farmor och farfar efter en god påskmiddag innehållande flera sorters sill, gravad lax, köttbullar, potatis, laxpaj och ägg för att nämna lite av det som fanns på bordet... Har ni ätit någon smarrig påskmåltid idag? :)
Nu ska jag gå och äta marsinpantårta. Göttmos! :)
p u s s
/ E.

                                                     G L A D  P Å S K !

Party 1:a april


Bilderna har sina förklaringar ;) Vi körde ''kropp mot kropp''. Fasiken vad kul vi hade alltså! =) En kväll som igår lär jag sent glömma. Helt fantastisk! Ni är guld!♥ 

Vilket ös!

Shit vilken kväll det blev igår. 8 fantastiska brudar kom hit igår och vi pratade, skrattade och allmänt as kul!♥ =) Sen bar det av till Stadt och G-festen. Den var inte så tokig den heller men det var dock inte så jätte mycket ös om jag hade hoppats... Men det var riktigt kul ändå!
Jag gick inte på något april-skämt heller. Fantastiskt! ;) 

Nu ska jag ladda upp lite bilder på FB från gårdagen, det lär nog bli en del för satan vad kul vi hade. Tack!
Tyvärr kunde inte juliiie vara med.♥ Du var saknad! Men så lätt slipper du inte undan... ;)


Han vill hjälpa till... på sitt sätt ;)


Stackars mamma.
Så fort hon tar fram dammsugaren så skäller Rocky och tror att han kan överrösta den på nåt underligt sätt... Mamma får typ varannan sekund stänga av dammsugaren, kasta hans leksak, han springer och hämtar den fast sen upptäcker han att det är mycket roligare med den där grejen med slang som rör sig över golvet så hans ''leksaks-hämtning'' blir inte så långvarig om man säger så ;)

Så nu ska jag nog hjälpa henne att underhålla lillen så att hon får städa klart.
Sen ska även jag sätta igång att städa så att det blir kliniskt (yeah right;)) i rummet och på övervåningen tills de underbara tjejerna kommer senare ikväll :)
p u s s 
/ E. 

Looov!

Förutom att jag har en förj*vlig värk och är knallblå på foten så känner jag ändå ett sjukt sug efter denna kväll, G-fest! För shit vad trevligt det kommer att bli innan dess, massa trevliga brudar, prat, skratt och bara få umgås.♥
Vad ska ni hitta på denna skärtorsdag? :)


Dagens

Jeans - MQ
Oversize Tshirt - Monkey
Linne - Gina
Converse =)
 


RSS 2.0