sjuk och eländig..

Väldigt dålig uppdatering på sistonde, jag tar faktiskt på mig det ;)
Det har inte hänt så mycket i mitt liv på sistonde. För tillfället är jag sjuk, har feber och svin ont i halsen. Emelie och Linn är hemkommen från Norge nyligen men vistelsen i ilsbo varade inte speciellt länge, i fredags bar det av till åre och SM där ida tävlade fartgrenarna, resultatet blev lite blandat men enligt mig så var det grymt att hon ens ställde upp, jag skulle ha skitit på mej!

Igår åkte mamma, pappa, Linn, Ida & en viss LOVISA! ;) till idre för vidare SM tävlingar, svänggrenarna.. Jag hoppas på det bästa, lycka till sweetheart!
Jag och Emelie åkte då hem till trååkiga ilsbo, dock så har vi haft och kommer ha det ganska bra hemma själva. Eftersom att jag är sjuk så är det hon som får göra det mesta men det är väl så det ska vara, eller? ;) Närå sis, när du är sjuk ska jag pyssla om dej också, lita på det (:

Nån dag ska vi iaf gå och se män som hatar kvinnor. Det blir andra gången för mig men den är ju lätt värd att se två gånger, grymt bra film alltså (: Sen ska vi väl även gå på stan också om jag nu blir frisk snart.. Jag hatar att känna mig slö pga förkylningen!
Det är som sagt tur att jag har emelie när jag är såhär, annars också såklart <3 & one tree hill, that´s good shit ;>

Klockan är nu 00.44 och jag ska lägga mig snart, har precis kollat när Anna Book blev grillad, haha! ;)
Emelie pratar med Robert, förståeligt eftersom att dom pratar med varann så sällan, bara 4-5 ggr/dag och ännu färre kommer det väl bli när empan (förmodligen) blir wannabe-fjollträsk bo.. Närå, ni är underbara båda två! <3

God natt alla trevliga människor!
/ e.t

´To be happy, it first takes being comfortable being in your own shoes. The rest can work up from there.´




 


Å r e f o r s h u r e ;D

Hejsan svejsan!

Detta inlägg är tillägnat min kära syster Limpan som ett tack för att hon påminnde mig om att göra en uppdatering på bloggen så att jag inte sjunker lika lågt som Emelies nivå på uppdatering, sorry sis ;) <3

I alla fall. För ett antal veckor sen fick syster Ida reda på att hon skulle få åka föråk på VC- avslutningen i Åre, vilket hon inte precis tackade nej till (: Jag och mamma (pappa jobbar för fullt) vill givetvis inte missa detta så i onsdags åkte vi upp hit till vinterparadiset - Åre.
Efter många om och men vart vi skulle bo så lyckades pappa hitta, via dagens elektronik - datorn, en semesterby.. Mor min ringde och kollade pris och om dom hade EN STUGA för TVÅ personer.. Medans jag satt där och lyssnade så slog det mig att det finns ju inte en sportkeps att - trots att det var Åre vi snackade om - att dom har EN STUGA som det är två bedd i. Men fel hade jag, som vanligt..
Mannen i andra änden sa att dom hade en nybyggd stuga till ett bra pris för två personer. Vi tvekade inte ens utan vi bestämde oss ganska snabbt.. Dock så hade jag inga stora förhoppningar på stugan TROTS att mannen lovade oss en ny, ren och fräsch en.. Detta eftersom att man i 12 år som alpinist har blivit lovade en hel del rent och fräscht och när man kommer dit så visar det sig vara raka motsatsen och näst intill ghetto.
Så den stackars stugan hade oturen att inte få min förhoppning på sig, (skämt å sido ;) 
När vi väl kommer dit och jag öppnar dörren till den utlovade nybyggda stugan så visade det ju sig än en gång att jag hade fel. För jag möts av en "nybyggd lukt" och köksluckor av ek, platt tv med DVD spelare och ett 20- tal filmer till, hästen säng, spotlights och sånt där modernt skit ;)
Jag och mamma är i alla fall helt klart väldans nöjda med hyrningen av stugan. (y)

tävlingen: I går och idag har Ida alltså varit föråkare och även imorn får åka i störtloppet, där alla samtliga fyra discipliner går.. Resultatet av åkningen var ju grymt - om man frågar mig - hon åkte som om hon hade typ landslagsgener eller nåt men tyvärr så har hon raka motsatsen, pappa åker och TROR att han är skit bra och mamma åker som ett levande kors, så inte vet jag om ida kom med brevbärar´n eller nåt sånt ;)) Hur som helst så har hon "skött sig" grymt dessa två dagar och jag är säker på att hon imorgon inte kommer bryta den trenden..
Om det är någon som är intresserad så kan jag  berätta att hon ska ut och springa nu också.. HEJA HEJA! =>

Aja, nu ska jag slå på någon trevlig film, vad sägs om monster´s ball med HUNKEN Heith Ledger i huvudrollen? Det låter grymt tycker jag :D 

"never let the fear of striking out, keep you from playing the game" 
/ e.t

på resande fot..

Hejsvejs! 

Jag är precis hemkommen från norge och jag saknar mina systrar redan, dock är det bara TVÅ VECKOR kvar tills dom kommer hem, det känns skönt. (: <3 Det blev i alla fall en del shopping i oslo på karl - johan, bilder på plaggen kommer senare..
Att jag är på resande fot finns det ju inget som helst tvivel om, hemkommen från norge igår, har nyss packat färdigt till resan mot ö-vik och sollefteå, sen bär det av till åre.. trots att det känns som om jag BOR i min väska, så är det sjukt roligt att få göra det man gillar (: 
I Ö-vik är det slalom, fredag-lördag då ska jag dock bara vara stöd åt syster och njuta av hennes åkning, hih (: I sollefteå däremot så ska även JAG tävla, storslalom. vilket känns otroligt roligt, trots min sjuka nervositet innan start.. 

Vi hörs när vi hörs ;[] 

/ e.t





   


OSLO ;>

Underbara Emelie och Linn i underbara Oslo :>

Tjenispenis!

Nu har jag anlänt till oslo (: Har precis träffat emelie & linn, otroligt trevligt alltså och MYCKET efterlängat (:
Jag måste bara konstatera för dom som har missat det - om det nu är möjligt att missa - att Norge verkligen är jordens ghetto.. USCH! och jag som tycker att trafikanterna i sverige kan vara EN ANING slapptaska men det är ju absolut inget om man jämför med bilisterna i norge som bara åker HUR SOM HELST och åker ut NÄR SOM HELST! I alla fall när vi kommer in i oslo så kommer vi inte så långt fören vi blir stoppade av nån satans vägbom som vi inte kommer förbi för att våran bil - som är typ tio meter hög - är FÖR LITEN för nån jävla censor som sitter uppe på arsle på fan eller nåt sånt och bara bussar kommer förbi.. då blev jag less iaf! ;s

aja, nu ska vi ner på stan och shoppa för det är tydligen sjuk rea här nu, vilket uppskattas ;D

/ e.t

RSS 2.0