Grym morsdags middag

Maten blev riktigt lyckad idag och det smakade underbart speciellt eftersom att det var min första "riktiga" måltid. Så tummen upp för oss! =)

Nu ska jag vara riktigt duktig och slutföra två arbeten så jag har det klart tills imorgon. Blir första skoldagen på två veckor sen operationen imorgon också, det ska bli kul att komma till plugget faktiskt och till alla underbara vänner!♥ =)

Grillat m. klyftpotatis och ädelostsås. Pommac till det hela! =)

Limpan bakade Cheesecake, morotskaka och choklad-cookies till efterrätt. Hur gott som helst! :D

Björn Gustavsson - the shit!

När jag är ledsen, hängig eller bara almänt nere så brukar jag, oftast, göra en och samma sak, gå in på u-tube och kolla på Björn Gustafsson. Ja men seriöst! Han är ju hur charmig som helst och varje gång han pratar så vet man att han kommer säga något magkittlande och över roligt! Melodifestivalen och Parlamentet, DET ÄR Björn Gustafsson! Jag älskar den killen alltså, helt seriöst. =)

"Det sista man ser när man åker ut i rymden är den kinesiska muren, och då kan vi demostrativt titta åt ett annat håll" hahaa! Och 7:10 är så klockrent! Söt han är. :*
Björn Gustavsson, det absolut snyggaste och bästa Sverige har att komma med i komikväg!♥ =)

Alla mammors dag!


Säger man "Grattis på morsdag", "Glad morsdag", "Trevlig morsdag" eller bara "Hoppas du får en fin morsdag"? Jag har ingen aning så det brukar väl bara bli "Grattis på morsdag, mamma/mormor/farmor!" =)

Hur har ni, speciellt idag, visat eran mamma eran uppskattning?
Jag och mina tre systrar har precis varit med brunch till mamma (eftersom att hon jobbade inatt) och hon fick även tre paket med jätte fina klädesplagg. =) Ikväll ska vi stå för maten så det ska bli grillat med klyftpotatis och ädelostsås. DET är mumma! =)


Bio"klädsel"

Tänkte bara slänga in ett inlägg om klädseln jag bar igår på filmen. Älskar nagelacket! =)

Jeans fr. MQ - Skjorta fr. Laredotte - ljusrosa buister fr. H&M

Filmtime before bedtime

Nu ska jag lägga mig under duntäcket och kolla på Save the last dance 2(!) Tvåan är viktig. ;) Ettan tycker jag suger balle nämligen (dock ganska länge sen jag såg den så min uppfattning kan ju ha ändrats..) men tvåan har både en as grym handling och en as snygg manlig huvudroll. Ehe. En sån film som jag kan se om och om och om igen.. Älskar såna filmer! Jag är gärna öppen för tips på andra filmer också. Jag behöver förnya min hårddisk med filmer känner jag. =)


God natt alla fina!♥ Sov gott. Imorgon är det ju morsdag också, kom ihåg det! =)  

S.A.T.C. 2!!

Har precis kommit hem från succén Sex and the city 2! Vilken film alltså. Fart och fläkt hela vägen (iofs, vad annars när det gäller de fyra brudarna?), med vissa undantag då det blev lite känslosammare och mer allvar.. Jag tycker absolut att den här var bättre än den första. Man vela aldrig att den skulle ta slut liksom och det är väl ett jäkligt gott betyg! =)

Så ni som inte har sett den, gör det!! Ni kommer gå flinandes därifrån, jag lovar. Dessutom är Samantha bättre än någonsin. Haha, föör rolig! =)

Trailern ger inte filmen rättvisa. Det är ett som är säkert! Jag skrattar fortfarande. Bästa på länge! =)

"If you havn't seen this, you havn't seen anything yet." Sant, så sant. =)

Mästerverk från Elise Ryan

När jag ändå kikade runt på W-flower så kollade jag in Nelly samtidigt. De brukar ju alltid få in massa snygga klänningar och skor. Och den här klänningen från Elise Ryan är ju inget undantag. Perfekt som avslutningsklänning eller att bara ha en varm sommarkväll kanske..? Vilken skönhet alltså! =) Inte så där svidande dyr heller (399).

Kanske ska smälla till på den, eller vad tycks? =)

Ryggen är ju typ det absolut snyggaste.

Wildflower by Kenza, snyggjävla sådana


Jag är verkligen, helt, totalt inlove i Kenzas skor Nighty Night! Så jäkla snygga! De kostar 899:- och säljs på Wildflower. Än så länge får jag nog bara dreggla över dom på bild tills det att plånboken tillåter. ;) Men visst är dom snygga?!

Späck av Beck

Appropå bio.. Det här är ju en rulle som verkar vara helt klockren! En parodi på Beck, kan det bli bättre? ;) Jag älskar repliken A: "Det rör sig alltså om en serie-självmördare" B: "En seriesjälvmördare?" A: "Det är precis min teori också". Jag kommer nog skratta ihjäl mig när jag sitter där i salongen tror jag. Den kommer väl ut den 4:e juni? Jag kommer hänga utanför dörren då i alla fall och få förlänga livet med så där tio år eller nåt. :D

HAHAHA!

Bra jobbat!


Nu ska jag ge mig själv en klapp på axeln, det tycker jag att jag förtjänar. =) Jag har nämligen slutfört tre ganska stora arbeten nu och jag är inne på det fjärde. Ett italienska arbete, ett historia arbete, ett politikarbete och nu är jag inne på en engelska redovisning. Efter historiaarbetet kan jag dock konstatera att Sekvens his. A bara är skit! ;) Lite smådrygt sådär men det känns skönt nu när det är klart. Dessutom har jag ändå inget att sysselsätta mig med under tiden syrrorna är på stan.
 
Senare ska vi på SATC 2. Can't wait!♥ Den ska ju tydligen vara riktigt underhållande och allmänt bra. Så hoppas verkligen på det! =)

Hoppas man känner samma glädje som de när man har sett den. =) Det tror jag!

Grön dag feat. amerikansk idiot

Liknande innehåll som i den där tidningen borde det finnas här i Sverige också. Det fanns så mycket inspiration och glööd! Hähä. ;) Hur mycket som helst! Har nu läst ut den, min engelskaförståelse var inte så krasslig som jag trodde trots allt. Jag kom från start till mål. =)

Ska lägga mig nu. Men först ska jag lyssna lite på 21 guns (den bättre versionen;)). Då kommer jag somna gott. Man får ju rysningar!♥

GOD NATT ALLA! p u s s!


Inspiration

Nu ska jag bokstavligen slänga mig i sängen och läsa en tidning som syrran kom hem med från London. Inspirationsikonen Gaga var på omslaget så det kan ju bli mycket intressant att läsa. =) Cool den bruden är alltså!

Kommer ihåg när jag var på Yran förra året (Östersund, räkna med mig i år igen!!) då hon uppträdde typ klockan ett på natten som sista artist, så att alla hade möjlighet att se hennes framträdande. Hela ö-sund stod verkligen still! Helt magiskt. Att se henne live var det coolaste jag någonsin har gjort tror jag. =) Wow! 

Lookmagazine. Jag ska nog även passa på att kolla in Gwyneth Paltrows fräscha shortsmode.
Sjukt snyggt!

Nagelpynt


Den här skönheten till nagelack köpte jag idag då.. Det blev faktiskt riktigt fint efter jag målade andra gången. =) Jag är dock verkligen sämst på att låta det torka riktigt ordentligt. Det slutar med att jag kliar mig någonstans och sen undrar hur det kommer sig att jag är färgad på kläderna.. Konstigt, mycket konstigt. ;) Men jag blev som sagt sjukt nöjd med reslutatet den här gången. Så jag rekommenderar turkost, absolut! =)


Talang 2010

Jag tror inte att jag såg Talang förra veckan...? Men det ska jag göra ikväll i alla fall. Så varför sitter jag här? ;) Det enda som jag tycker det är tummen ned för är väl att det har gått vidare fyra sångare/sångerskor redan. Visst, det är också en talang (och Moa Johansson är ju oslagbar!) men kom igen ändå va! Trolleri, gå på lina, cykla enhjuling och typ trixa 3000 ggr eller nåt. Det är väl ändå (mer) talang. Eller? Jag säger inte att de som sjunger inte förtjänar 500 000 kr för att det inte är en talang att sjunga men dom där yngre sångarna borde söka till typ Idol istället och "släppa fram" dom som bara har Talang att visa upp sig i liksom istället. Det tycker jag. =)

Eller har jag jätte fel? Nja... ;)


DET HÄR är talang! =)

Då och nu?

Just det! Under den här tiden då jag har varit krasslig i halsen så har jag varvat S-land. Helt plötsligt dök en liten brunett-kille upp i rutan som jag tyckte att jag kände igen från någon annan film.. En "nuvarande" (eftersom att den där serien är från 2005) så att säga. Efter lite ytterliggare tanke-arbete så tror jag visst att jag vet vem det är. =) Sötisen såg ut så här då;

Hur söt som helst liksom. :*

För att inte tala om hur han ser ut nu...

Mmmmm! =)
Har jag jätte fel eller är inte det Taylor Lautner på den översta bilden också? På dom här bilderna är de ju GANSKA lika i alla fall.. ;)

Madde goes blå/gul!!

För två(?) veckor sen fick min lagkamrat och kompis chansen att åka till Kristianstad för ett dubbelmöte mot Danmark och den här fantastiskt, otroligt, grymma bruden gjorde Sveriges första mål! =) HUR GRYM ÄR HON INTE LIKSOM?!??! :D 
Så både "Grattis" till målet och till platsen i laget! I'm proud of you!♥ =) 

  Kung du är, brudeen! =)

Det börjar sluta vara en plåga

Idag har det varit bästa dagen med halsondan. Hur skönt som helst! =) Så jag följde med mamma och Linn på stan en sväng också faktiskt. Ett steg i rätt riktning i alla fall. =) Vi kom nyss hem med hela tattarbussen (ja, våran kära bil har blivit kallad så efter ganska många år inom det alpina) full med det mesta.. Bräder till den nya "väggen" som ska sättas upp på altanen, blommor, krukor, matkassar och så min lilla kasse då med en liten pryl från H&M.
Jag ska lägga upp senare vad den kassen innehöll. Jag är jätte nöjd och jag har tänkt köpa ett jätte länge men det har aldrig liksom blivit av. Dessutom kostade det bara 39:-.
Vad tror ni att det är? =) 

Nu ska jag gå ner och äta det lilla jag kan av den perfekta fredags-måltiden. TACOOS! =)  

Där har vi den, the one and only. Haha ;)

Im stucked... fuck google

Jag blir galeeen!! Eftersom jag måste försöka få något skolarbete gjort under den här tiden så börjar jag lite smått med italienskan. Jag ska skriva om den italienska musiken och dess bakgrund. Grejen är att jag brukar alltid, vad det än gäller, gå in på google för att sen kunna klicka mig vidare till någon hemsida men när det gäller just det här så finns det INGENTING! Seriöst?!?? Så om någon trevlig och hjälpsam själ vet någon sida där man kan hitta NÅNTING om musikhistorian i Italien så, let me know! =)

Det spelar inge roll vilken logga dom kör med, det suger fortfarande! ;)

Inte supernyttigt men supergott

Eftersom jag som sagt fortfarande (efter nio dagar) endast kan äta flytande eller väldigt lättuggande mat så blir brunchen lite speciell.. Idag såg det ut så här till exempel;

Oboy, fralla, digestive-kex och en bulle. Ja, rätt gott faktiskt. ;) Men jag skulle göra ganska mycket för att kunna äta en fet hamburgare med nygjorda strips. Men som sagt, så illa var inte detta heller. =)


Amir Bajrami till Holland

Jag som alltid har haft EN favorit i Elfsborg. Den som numera har slutat med omedelbar verkan eftersom att han har skrivit på för de Holländska Twente. Varför byta när han BARA får 35 miljoner (50 milj. om han tar en plats i startelvan) när han istället kan stanna i vackra Sverige och spela lite amatörfotboll...? Jag förstår inte. ;) Det enda jag vet och förstår är att jag aldrig mer ska följa en match med Elfsborg, den som värd att kolla på har ju alltså gått över till fucking Holland! Hmm.. =)

The show must go on - dock utan den bästa =)

Ja, vem är inte ledsen för övergången? ;)

Snygg är han i alla fall och det kommer väl inte ändras vilken klubb han än spelar för. MUMS! :*

Se & tro inte på allt

Jag och mamma var ute och körde bil (vi överlevde trots att JAG satt framför ratten) och vi svängde in och köpte Se&Hör. Det är ju alltid lika intressant att se vad som händer i kändisvärlden, även om rubrikerna lyder typ "Den nya kärleken", man bläddrar vidare och ser "Hans mamma är den enda för honom just nu.." Så första sidorna kanske man ska ta med en nypa sallt men underhållande att läsa är det i alla fall. ;)

Nu kan man väl säga att det är officiellt, Alexander Skarsgård och Kate Boswoth.♥ De har tydligen spenderat en tid i Stockholm och de var uppenbarligen inte blygsamma med att visa kärleken. Men damn alltså! Vilket par! =) Lika snygga båda två. Hollywoods nya hunk-par, det är dom det. ;)


Vad hände?


Jag kom bara halvvägs igår med rensningen av datorn. Eller rättare sagt jag lyckades bara rensa 500 MB. Jag tycker själv att jag satt en hel evighet med tydligen inte.. Det verkar inte så i alla fall. ;) Som ni ser är hela C-hårddisken minst sagt överfull. Nu ska det ändras på!

A hell of a good Busted


Jag har inte blivit förälskad på nytt men lite små kär kanske. ;) Det är killarna i Busted som har orsakat detta.. Speciellt Charlie, sångaren, muuums! Förut var dom alltid på min topplista men nu har det taggat ner lite. Jag kikade runt på U-tube och hittade några spelningar på dom och den här är verkligen min favorit. =) Hååh! Jag älskar den!

Nu ska jag kila i säng. Med tanke på att nattens sömn inte var den allra bästa så har jag en del att ta igen känner jag. Och förhoppning har smärtan har minskat lite tills imorgon. =)
God natt och sov gott alla fina!♥

Slut på slarvet...

..För ett tag i alla fall ;) Men när jag ändå håller på och gör en massa nytta så kan jag väl lika gärna fortsätta med datorn.. Rutorna "du börjar få ont om diskutrymme" och "en rensing av datorn behöver göras" dyker ständigt upp i hörnet så nu ska jag halshugga dom tänkte jag. ;)

Skivorna är uppradade för förändring.

Slänger in lite låtar på iPoden också. =)

Scengångaren rör på sig

Så fort jag nämner för mamma att jag är liite bättre (dvs. i princip att jag inte behöver ta i för kung och foster land för att kunna svälja) så sätter hon mig i arbete. Inte så värst ansträngande men ändock. ;) Nej då. Det gör mig nog bara gott att jag faktiskt gör någon nytta istället för att bara gå från sängen till tvn till datorn och tillbaka till sängen igen. ;p Trots att det är syrrans och inte mina grejer som ska fixas så ska jag göra mammsen glad nu. =)

Kopiera och scanna in är jag kapabel till i alla fall. Kul för mig! ;)

BROWN SUGAR

En av filmerna vi såg igår var denna. Själva handlingen var "lättsam" men ändå genomtänkt dock bitvis ganska seg, det hände liksom inget. Jag fick mig ändå många skratt, såna där välbehövliga skratt filmen igenom. =)  

Brown Sugar -
Taye Diggs är ju så otroligt het och han gör rollen som "Dre" sjukt bra, den där mannen som är nykär och förlovad men när hans barndomsvän "Syd" (spelas av den vackra Sanaa Lathan) plötsligt dyker upp så skrämmer tanken honom att han kanske har gjort sitt livs största misstag, eller? De två är så sjukt bra tillsammans och det är verkligen en film för ögat. ;)


Inte den bästa jag har sett men verkligen inte den sämsta heller. En sån där "feelgood"-rulle. =)


Det är inte lätt när det är svårt

Just nu tycker jag faktiskt att jag har all rätt att tycka synd om mig själv..
I natt fick jag sova två timmar totalt pga all värk (värk- lindrigt sagt alltså) och tabletterna hjälpte inte när de skulle heller. Det här önskar jag inte någon, inte ens den som nästintill förtjänar det. Fy fasen vilket helvete rent ut sagt det har varit idag och sex dagar bakåt alltså. Inte roligt! Fyra, fem dagar till ska man väl räkna med att värken kommer sitta i men jag hoppas på det bästa. För när det här är över då ska jag fira! =) ehe. Då slipper jag all halsfluss och "förkylningsvärk" och får göra det bästa, fotbollen!
Det är det jag lever på just nu. =)

Tur att Linn finns och förgyller mina dagar under den här tiden. Igår kollade vi bl a på fyra filmer, sjukt gött! Och som pricken över i:et fick jag även en marängswiss(?) som överraskning. MUMSIGT VÄRRE! :D 

Innehållande; Maräng, krossadchoklad-glass, chokladsås, banan och strössel. Deliscious! :*


Grey's Perfectomy


Jag kikar på Grey's och snacka om ögongodis!! McDreamy & McStreamy, hetare och hetast. Vilka män! =) Den serien är otrolig på många sätt. Spänningen och handlingen är fortfarande lika "het" som när den började för fem år sen (mars 2005) då det var minst lika hektiskt på akuten som nu men regissören lyckades hålla intresset uppe för tittarna ändå. 

Helt awesome! =) 

Some lovely music

Lyssna och njut! =) Dessa är bland de bästa låtar jag vet. Vilket humör man än är på så får man ett leende på läpparna. Fart och fläkt. Det är väl så det ska vara. =)

1+1=9238921

Nu har jag fått dubbelt upp av de klubborna som jag gillar! Klubbnörden, yeah, that's me. ;) Men ingen kan väl förneka att Dumleklubborna inte är att leka med heller. Eller hur? De har aldrig smakat så gott som nu faktiskt. Så vissa fördelar med att "tycka synd om sig själv" finns det ju trots allt. ;)

GÖTTMOS! :D


Bland det bästa...

Bland det bästa jag vet är Ombonat:s klubbor (oslagbart, jag skojar inte) i olika smaker och eftersom att suga på isbitar, klubbor och halstabletter i princip är det enda jag kan göra just nu så kom mormor med världens bästa present. Hon är så gullig!♥ 

Detta var det jag fick...

En påse med Ombonats klubbor i olika smaker. Jag har redan ätit två av de jag fick. Eh-he ;)


Hem ljuva hem

Nu är jag äntligen hemma från sjukhuset och jag känner mig som två halsmandlar "fattigare". Hehe. Värken är så in i h*lvete smärtsam, dels när man precis har vaknat och sen nu när det är ungefär en timme kvar tills jag får ta värktabletterna och värker bara ökar och ökar. Det kommer väl sitta i några dagar men jag får väl bita ihop och tänka på att det kommer bli så mycket bättre när detta är över. =)
Jag har i alla fall fått i mig en mosad potatis med smör på till middag eftersom det enda jag kan äta i princip är (kall soppa, kräm, fil, yoghurt och typ mosad mat då..) allt som är flytande liksom. 

I vilket fall som helst är det jätte skönt att vara hemma. Har kollat på ett oth-avsnitt och en film idag och någon till kommer det nog att bli. Film som sysselsättning, det är faktiskt inte så illa. ;) 

Trots sjukhusmiljön så gäller det ju att ha humöret uppe trots alla slangar och dropp... =)

Även fast det ibland var tungt. (ser mest drogad ut här men;))

Detta var typ enda jag kunde få i mig på morgonen efter operationen. Men det var gott ändå ;)  

Imorgon ska de bort!

Nu är det ca 10 timmar kvar till själva inläggningen och jag börjar bli riktigt nervös. Men det hör väl till I guess. :) Skönt att få bort fanskapet också samtidigt som värken efteråt kommer vara obegripligt smärtsam kan jag tänka mig. Men med "möjligheten" att bara få käka glass och möjligtvis soppa den närmaste veckan så ska det väl gå bra. He-he. ;) 

Nu ska jag ta mig en dusch och ta bort nagelacket och skrubba rent kroppen eftersom att det tydligen behövdes. Aja, vi hörs senare, imorgon. :)
p u s s / E. 

Det blir väl ett (eller kanske, möjligtvis, förmodligen två) avsnitt av Det fantastiska också. Mmmm!♥ 

Mark Schwahn, the god!

Efter 6 dagar från utsläppsdatum ska jag nu kolla på oth. Jag förstår faktiskt inte hur jag kan ha stått ut så länge utan det men det har ju tydligen gått på något sätt, hehe. Men nu ska det ske i alla fall! =) Tacka någon för den serien alltså. SO DAMN FUCKIIIIIIING GOOOOOD! =) jag förstår inte...  

"I'm in love, with a fairytale..." pöss!♥


Underbart väder!

Nu ska jag och mamsen (och lillskiten;)) åka till stugan och kika. Jag längtar sjukt mycket till att få flytta dit nu faktiskt. Sen är det ju så otroligt fint väder också! =)  
Ciao!

Hehehhee. Ser ni vem det är? ;) Appropå stugan (den är knäppt där tror jag visst)

Team Hudik vs. Selånger

Kikar nu på Förkväll och ser en ring för 750 000 spänn! Inte illa. Det vore något. Hähä. ;) Det var väl i samband med det kungliga bröllopet i sommar som dom kom att prata om ringar. Och appropå de kungliga så tycker jag att Victoria och Daniel är otroligt fina tillsammans. Visst? =) 

Från nånting annat fint (tss).. Ikväll ska jag i alla fall äntligen få se lite fotboll "på hemmaplan". Kom igen nu brudar! Jag hoppas innerligt på vinst.

KÖÖÖÖTTA! =)


Fotbollslängtan

Imorgon blir det förhoppningsvis ordning på foten, jag hoppas verkligen det. Under tiden får jag väl nöja mig med att kolla på fotboll på bilder, tvn och möjligtvis spela enfots-fotboll eller nåt.. Serien har börjat och laget tränar på som aldrig förr. 
ÅH! DET ÄR SÅ TRÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT!!

Jag tror helt seriöst att jag ska åka och lira lite golf. Kul med sporter som bara kräver överkroppsrörelse och lite knän, verkligen. Tummen upp för det! ;)
 
Synd om dom som måste spela fotboll på idrottslektionen.. Verkligen.

Rockys kött och blod

När jag ändå är i farten med lille Rock så kan jag ju visa när han träffade sin syster av en ren slump. =) Han blev verkligen jätte glad, det var ett känsloladdat möte. ;)
  
Rocky var väl den som var mest... på ;) Men vad söta de var och hon var så liten. Kul med släktträff =)

Livet är fullt av överraskningar

Här sitter jag vid datorn och går in på olika bloggar, facebook, msn:ar lite och helt plötsligt hör jag *dong, dong, dong* från trappen. Jag trodde aldrig att en sån relativt liten individ kunde orsaka så mycket ljud. Nog för att, när vi har varit på övervåningen har fått besök av denna "kille" förut så var detta ljud speciellt som att han typ: "Nu går jag upp här fast jag vet att jag inte får och trots att jag inte orkar". Hur gulligt som helst trots allt och totalt oskyldigt. =) hihi.

Grabben som är den första att gå upp för trappan på cirkus 10 minuter. Hehe. :* Men söt är han.

Familjen Bernadotte

Nu ska nog gå och kolla på släktningarna Bernadotte på tv tror jag. Haha, lite skämt å sido. Nog för att vi faktiskt är släkt (typ ått-männingar eller nåt) så kanske man ändå inte kan kalla det släkt. Men jag har liite kungligt påbrå i alla fall, inte illa va? ;) 

...

och NU... Man ser ju den kungliga likheten, inte sant? ;)


Jag får inte nog!

...Verkligen inte! Jag skulle kunna se det om och om och om igen.. Komplicerat men ändå inte och kärleken får inte ens plats i huset. Vilket liv dom lever alltså. En dag ska jag dit, till Staterna. Vilken dröm! Dock en dröm som ska gå i uppfyllelse. =)  

"You meant too much to me, you mean to much to me." Jag döör! ♥ :')

En otroligt lyckad kväll

Tre brudar som är lika svullig är inte bra alltså. Haha. ;) Men göttans var det i alla fall. Hela kvällen blev jätte lyckad och så mycket skratt, oj oj oj. Som till och med blev till tårar. Det säger ju allt. =) Tack för gårdagskvällen!♥

Mumma!

Taking the day off

Jag älskar lov (eller som i det här fallet, ett litet längre helg-lov). Fy fasen vad skönt det är att bara vara ledig och softa hemma i sängen/soffan för att möjligtvis tagga för lite vänner senare.♥ Sen i mitten av alltihop så ska man fightas med lite personer också men så är väl livet, I guess. =) 
 
P U S S på den sötaste!

Channing, bra som aldrig förr

Nu har jag sett rullen fyra gånger och den är lika bra varje gång. Såg den igår med Sigrid och Miriam, nog för att vi pratade typ 1/3 av filmen så är den ändå typ den bästa. Vissa scener är helt oslagbara, så där kärleks-oslagbara. =) Så SE DEN! Bland de bästa jag någonsin har sett faktiskt..


SUMMER(land)

Summerland summerland summerlaaaaand!♥ Oslagbart bra, åtminstonde alla de manliga huvudrollerna. ;) Seriöst, de har packat in 4/5:delar (minstingen är kanske inte så fräsch, gullig snarare. hihi) av riktiga hunkar, allihopa. DET är oslagbart. ;)
Så oslagbart att jag ska varva de två säsongerna tror jag. hehe. =)

LOVE IT!


Bring it!


                                                                                            C o d y   L o n g! :*
Nu ska jag koppla in datorn i tvn och se den sista av de fyra Bring it on. Man kan ju omöjligt bli något annat än glad av de filmerna, "...And I was not just talking about you maaa'ma" När man ser Bring it on-All or nothing så förstår man vad jag menar. Helt klockrent! :D

Julle United - Hudiksvall


Lollsan har precis kommit hem från Östersund (awesome) så vi kanske ska dra på Julle-uppvisningen ikväll. :) De är så grymma! Alltid lika roligt att kolla på dom, så jag hoppas det blir minst lika bra ikväll om möjligheterna att gå finns. :)  

The Legend


Två ord; JOHN LEGEND. När man ser låten och framförandet "live" så blir det ju en annan grej än om man spelar den i Spotify eller något. =) Känsla, kärlek och glädje. Jag ryser!
He's the maaan!♥

(o)talang

För att vara helg så vaknade jag ovanligt tidigt idag. 11.15, av mig själv. Inte för vanligt om man säger så. ;) Kollar på reprisen av Talang, vilka otroliga puckon det finns! En 71-årig kärring som sjunger en egenskriven låt på Marockanska och sen förväntar sig att juryn ska jubla.. Eller en kille (utomjording snarare, kanske) vid namn Pontiak(!) som ska rappa och säger två ord i minuten. Shit alltså! Vart är Sverige på väg? ;) 

Seriöst, Pontiak. Att han har en semla i handen säger väl det mesta... ;)                              (Bilden)


I'm back in buisness

Känner själv att det kanske var lite föör länge sen det blev ett inlägg nu men jag vet inte vad jag ska skriva om..? Fast nu har jag massor på lager istället. Hehe. ;) Kan ju börja med att säga att tankarna på sommaren aldrig tar slut för min del. Pappa och jag fixade den stationära datorn igår så nu sitter jag här och kollar på lite sommarbilder. Så grymt, vill ha nu! =)

Hur många dagar är det kvar till sommarlovet egentligen?

Avslutningskvällen tillsammans med 9A. Otroligt härlig och oförglömlig. :)


Mästarklubben

Innan jag går och lägger mig passar jag på att gratta Fredrik till 1:a platsen i årets upplaga av parallellslalomen i Hamra. Bergsjö/Hassela var grymma med en 1:a plats, en 3:e plats och en 4:e plats. G R A T T I S  FREDRIK, CALLE och ANDRÈ! :D

Grymt kört!


God natt folks! Det känns som att i morgon kommer bli en grym dag, (har ju studiedag också) så hoppas på det! =)
/ E.


Jag döööör...


..Helt seriöst alltså.
I en och en halv fucking vecka har jag letat överallt efter filmen men den finns inte. En del av mig säger "fortsätt leta" och en annan del säger "Äh, vänta tills den kommer ut på bio". Jag kan inte fortsätta att leta för jag vet ganska säkert att jag inte kommer hitta den. Jag kan inte heller vänta på att den kommer ut, jag  kommer ha gått under innan dess. Hmm.. Vilket dilemma. ;) 

He-he. Jag vet att det låter rätt sjukt men efter en trailer-kollning så är man fast. Sorgligt men sant. Och hunken där i mitten nånstans. Yummie! =)  

Nicholas Sparks - Kungen till The Notebook, Dear John och A walk to remember. Och nu The last song. Tack för det! =)

Hayden Panettiere


Såg att Hayden har klippt bort sin skönhet till hår. Och jag kan nog bara instämma med facebook gruppen "Klipp dig och du är klippt..." Jag tycker inte alls det blev snyggt.
Okej, att just hon passade något så när i den där korta, platta, bakåtslickade stylen men själva frisyren är fruktansvärd enligt mig. Hon var ju så sjukt vacker i sitt 'gamla' hår..

Aja, roligt (eller nåt) med förändringar I guess... Hennes ansikte har ju trots allt inte 'försvunnit', hon är ju fortfarande overkligt vacker! =)                                    (Bilden)

Sol, vind och vatten

Vilket väder det har varit idag! Helt otroligt! Jag gjorde Rocky sällskap i trädgården och han sprang i 120 och lekte med fotbollarna och försökte verkligen att få med sig alla tre på en och samma gång. (dock utan lyckat reslutat för er som inte förstod det. he-he) Hoppas det fortsätter så hela veckan ut, det vore ju grymt! =) 

Imorgon bär det i alla fall av till Sundsvall för att träffa släktingarna (puss på dom) och så blir det nog även Ikea. Jag funderar på om jag kanske ska åka förbi Glysis en sväng och kolla när Sp09c sopar (gräs)mattan mot de andra klasserna! Det kan man ju faktiskt inte missa. =)

Hahaha. Gullungarna i ett nötskal ;)
Imorgon ses vi!♥ Kul att få komma till "storsta'n".
=)

Ikväll smäller det!

Finalen i Körslaget är ju ikväll. Vem hoppas ni på? =) Jag har hört ett rykte om att Marie skulle förlova sig om hon vann. Har ingen aning om det stämmer men hur gulligt som helst i så fall. Så på det sättet hoppas jag att hon tar hem det. He-he. Fast jag håller nog ändå på Kalle. Skön 'gubbe' alltså. :P  

Äh, det kvittar vem som vinner. Bara de gör ett bra sista nummer! =)

YOU GO GUYS! :)

Valborgskvällen

Hatar att säga det (heh) men kvällen blev väl lite "mindre rolig" än vad jag hade hoppats på. Hos Jennie var det riktigt mysigt men sen hände verkligen ingenting. Så det var lite trisst men det trevliga var att det var massa underbara människor ute. Typ halva Hudik, haha. =) 
Så kvällen blev det trots allt ett stort + på. 

Min outfit igår i alla fall. Det var en 'skön' sådan också faktiskt

RSS 2.0